Varma vindar

Jag bestämde mig för att åka till fritidsgården innan jag begav mig hem idag så istället för att kliva av bussen hemma gjorde jag det i brandbergen. Eftersom jag var så tidig hann jag smyga upp i skolan och hälsa på gamla lärare och prata lite. När jag gick tillbaka ner till gården sen satt jag där och pratade med Jonna när Samed kommer och sätter sig bredvid oss. Samed är en pojke som går i femman som jag sett i brandbergen massor av gånger. Och där all of a sudden tyckte jag att han påminde ruskigt mycket om en av mina bröder. Han berättade att han och hans familj skulle flytta till Danmark nu precis innan sommarlovet. Jag kände mig lite ledsen för honom när han berättade det faktiskt. Att lära sig ett helt nytt språk (ett tredje) kommer att bli jättesvårt för honom men jag tror att han kommer klara sig fint. Han är en stark pojke med det där leendet som jag älskar så mycket hos mina egna syskon.
När jag kom hem därefter satte jag mig genast och började plugga vilket jag i princip gjort tills nu. Tänkte duscha och lösa lite läxa till, kanske somna till en film eller lite musik. Ha en god natt!


난 웃는

Solen skiner och jag är på väg hem. Bra är att solen skiner, dåligt är att jag ska hem och plugga skallen av mig men solen skiner så det gör inte så mycket. Satte mig precis på bussen, kanske somnar en stund så man är lite pigg när man kommer hem.


Morgonstund är guld i mun...

...så är det väl man säger? Jag har suttit för länge vid datorn och ändå känner jag mig inte riktigt nöjd med bilderna. Kanske hinner jag leka med dom lite efter skolan också. Jag känner mig mer avslappnad och utvilad än på länge men samtidigt som jag tänker på att jag ska tillbaka till skolan känns det lika jobbigt som innan. Dock har jag ju underbara människor som alltid stöttar en. Här har ni lite valborgsbilder:




Lite paparazzifoton och några som faktiskt inte är bra men det är något i alla fall

B2ST 비스트


Rollercoaster

De senaste timmarna blev inte riktigt som planerat... Jag hade ju tänkt vara duktig och duscha och läsa lite men så blev inte fallet. Jag fastnade för massor av videos osv med BIGBANG och något som jag vill se mer av är helt klart deras besök i Japan.



Om jag orkar lovar jag att lägga upp lite bilder från igår efter jag sprungit genom duschen !

Grönt

Sommaren är här! Igår invigde vi årets sommar runt en majbrasa som man ska göra. Fastän jag mest av allt ville vara i Rålis med dom andra så var det otroligt mysigt med familjen i Gustavsberg. Har som ni kanske märker inte satt mig vid en dator än och det tänker jag inte göra innan kvällen kommer. Just nu sitter jag på altanen och solar, tänkte försöka läsa ut min bok nu som jag löst så länge. Den blir bara bättre och bättre. Det är så fint ute, grönt på marken, hoppas att det sprider sig upp mot trädtopparna snart. För er som kollar på Gossip Girl säger jag bara att det var ett grymt avsnitt!


RSS 2.0