Jordens undergång!

Nu har SMHI gått ut med en klass 3 varning för alla som bor lite längre ner i landet. Dom ber alla att hålla sig inne och säger att den väntas bli större ön Gudrun. Jag såg några av bilderna och nu efter att ha gått och tänkt att något är fel så får jag bekräftelse. Jorden kanske inte går under idag men vem vet, kanske om några år och jag antar att jag inte har dött då... Nä nu måste jag sluta upp med den här skiten!


Mike and Molly

AAAAAAAHHHHGGR! Är gaalen!! Det är knäppt hur man kan ha så många tankar i huvudet. Tänk er hur mycket som får plats i våra hjärnor, det är fascinerande...
Hoppsan hejsan där kom ett litet hjärnsläpp. Dagen har varit ganska konstig om jag får säga det själv. Gick upp ganska tidigt och tog en promenad med Kattis och hennes syrras hund. Älsjömässan stod näst på listan. Där skulle jag ju stå och prata med folk som kände sig intresserade av skolan och sånt. När det var slut så hade man inte lite ont i kroppen!, stackars våra rektorer och SYVar som stod HELA dagen. Att komma hem, ta av sig skorna och sätta sig i fåtöljen var inga problem men... Därifrån tog jag mig nog inte på ett tag. Nu sitter jag här och skrattar för mig själv. Det fanns så mycket roligt att kolla på ikväll. Försöker hitta dom senaste avsnitten av Supernatural och Nikita som skulle ha kommit ut idag men det har jag inte lyckats med ännu. Just nu är det Mike and Molly som kan va kul att kolla på ibland lite spontant när det dyker upp på tvn.


Escaping!

Nu rymmer jag från vardagen! Igår i skolan gjorde jag två olika föredrag som jag varit så nervös för, det gick okej men inte super. Något som jag kände gick riktigt bra var kemitestet som vi gjorde i veckan. Igår var det som att jag bara försvann från verkligheten och allt kändes underbart igen. (skriven tidigt imorse men hade inget internet!)


On (/Off)


So sweet

Igår slutade jag ju tidigt och följde med mamma till Sofie. Vi hade jättemysigt och jag somnade till och med i hennes och i hennes soffa. Dom höll på och lekte lite med mammas hår och ögonbryn, det var ungefär då jag somnade...


Visma

Hade en allmänt bra dag i skolan idag, kändes bra på kemiförhöret. Jag känner att jag är inne i en musikperiod nu. Det kan ju bli så att man får olika perioder då man typ läser, kollar på serier (som jag också gör nu), ritar osv. Just nu blir det inte mycket läsande för mig men det brukar komma runt våren och sommaren. Sitter på tunnelbanan och lyssnar på soundtracken till The Twilight Saga som förövrigt är otroligt bra! Satt kvar en stund efter skolan och slipade lite på franskan innan jag åkte till Pappsens kontor. Kommer ihåg hur kul det var när jag jobbade där mer på riktigt i somras när jag höll på lite med ekonomin. Idag fick jag lov att fota lite så jag ska fixa till bilderna lite sen ska vi se om de duger till något...
Imorgon ska jag ut på stan och bara njuta av hur vackert det är med min ängel. På lördag under dagen ska jag stå i skolans monter på gymnasiemässan. Det känns som att det kommer komma väldigt mycket folk på just lördagen. Jag var ju och kollade där själv förra året och jämfört med torsdagen så var lördagen helt galen.
Måste försöka göra något åt designen i helgen också.(!!)


Sheldon Cooper and biggest loser

I'm in love with Sheldon Cooper!!

Sitter vid en väldigt liten dator som ungarna har fått låna av sin farbror. Skrattade åt BBT alldeles nyss men nu är jag på asdåligt humör igen. Har ingen lust att gör NÅGONTING! Jag är helt död, känner mig som en liten fisk i en skål, som bara simmar runt runt och inget händer... Trött på livet. det låter jättesorgligt och så men det är sant, känns som att man bara gör samma saker om och om igen. Don't worry about me, I'll be fine. Ska fortsätta träna på svenskapresentationen som jag för övrigt var för nervös för att framföra igår. Kanske kan få mamma att beställa lite nya kläder till mig också (I NEED IT!).

Här kommer en bild på Limpan och med med lilldatorns webcam:


Imorgon blir det andra bullar

Känner inte för att skriva så här kommer en lista på kvällen:

-Åkte till pappas kontor efter möte i skolan

-Somnade i bilen medans han gjorde några ärenden på väg hem

-Åt mat

-Badade med Vincent och duschade LÄÄÄÄNGE

-Satte mig med franskan

-Satte mig vid datorn och lekte med mina ögonbryn


Imorgon ska jag till mamma igen, känns som att det har varit en evighet. Det sägs att dom har skärpt sig med maten där hemma så det lär ju inte bli mer godis för den här knubbisen på ett tag.

Här är en bild på grodan boll som kissade på mig när vi badade idag:


Berätta för mig

Vet inte vad som är rätt eller fel längre. Jag vill inte vad jag vill. Jag vet att jag inte vill det här men vem är jag att bedöma om det kommer bli bättre om jag väljer om? Det kan ingen garantera mig...


Det är lätt att vara efterklok...

Har inte känt mig så elak på länge om jag ska vara ärlig. Jag gick emot min egen moral när jag la ut den där videon. Det som är saken är att jag gjorde det och nu skäms jag lite men jag gjorde det och nu ångrar jag mig. Vet inte vad jag gjorde men nu erkänner jag och har bett om ursäkt. Jag förväntar mig inte att hon ska förlåta mig och det har hon inte gjort häller men det kändes som att vi hade något som var större än det vi bråkar om så nu gör vi en nystart. Vi lovade att det inte skulle vara konstigt men att det inte häller går att bara glömma efter en dag. She knows I'm sorry and that's what matters.


Nikita

Har legat i sängen hela morgonen/dagen och kollat på Nikita på telefonen. Andreaz laddade ner en app till mig igår och i den kan jag ladda ner ett antal serier och gissa vilken serie som släpps där? SUPERNATURAL! Jag kollade på hela första säsongen av Nikita på femman så nu är jag inne på den andra i mobilen. Det är så awsome! Måste väl upp och duscha och äta lite men några avsnitt till skadar nog inte.


FUCK DESIGN!

Nu har jag suttit här i flera timmar och försökt hålla på med det som normala jävla bloggare kallar design men som ni ser så har jag inte kommit så jävla långt! Nu vill jag sova så fan ta det här!


Var bor du?

Klockren kväll med mina sexiga vänner ! En riktig flabbkväll med massa flitter och skvaller, precis som det ska vara. Vi pratade om allt möjligt konstigt och jag menar verkligen vad jag säger. Helt plötslig kom vi in på vad den här symbolen betyder:


Bild tagen av Linn, på mig, i Guttusjön.

Sen visade jag det här klippet ( som jag personligen är helt trollbunden av ) :

http://www.youtube.com/watch?v=bN1_h_eGitE

Det går inte att dela den videon så ni får väl klippa och klistra om ni vill se den ( klart att ni vill ) !

Ronaks pappa som väntade på henne när vi skulle gå hem var så söt. Han hälsade och sen frågade han var jag bodde så jag sa Vendelsö men var tvungen att skynda mig till bussen. Jag tycker att det är jättegulligt att han kom och mötte Ronak, jag antar att han frågade var jag bodde för att se till så att jag inte hade så långt att gå ensam. Helgrym kväll helt enkelt!


Don't you cry no more


















Please don't stop the rain

Här en en bild som jag är väldigt nöjd med.


Saturday, saturday

Härlig lördagförmiddag! Vaknade i tid och gick upp och duschade lite. Vincent, alltid lika glad när man kommer, följde med mig ut i trädgården och tog några fina foton. Vi väntade en stund på Linda och gick vidare till parken. Monstret var lite tjurig idag men det märks inte nör han gungar, det är som att allt det jobbiga bara går upp i rök. Hans underbara och lite hysteriska skratt öppnar hjärtat på en och fyller upp det med glädje. Ska redigera några av bilderna som jag tog så ska ni få se...



Mina lördagsbilder. Tar alltid några bilder när jag vaknar på helgen...


That's awsome !



Det är något fel på det tredje klippet men det finns på youtube.
Steve-O måste vara den man som jag på någon väldigt konstigt sätt avgudar för
att han är som han är, så bäst !


U smile ( , I smile )

Har saknat dig otroligt mycket baby J !


F R O Z E N

Drog direkt från plugget och hem till mitt lilla monster hemma och somnade nästa i soffan. Fick i uppdrag att gå till affären och hämta lite middag på Mias' . Så fort man kommer in dit så blir man välkomnad av de alltid lika trevliga turkisarna. När jag kom hem åt jag upp en hel pizza! Jag kommer att bli en äkta tjockis snart hör bara vad jag gjorde sen. Johanna kom när dom vuxna var och motionerade på olika håll och jag passade monstret. Vi åkte till brandbergen för att träffa Jonna som inte var där ( sjuk ) men träffade Muhammed som jag faktiskt saknat ganska mycket. Uppenbarligen så var vårt bästa alternativ att åka tillbaka till mig, köpa godis och busa i mitt rum. Hon försökte göra något konstigt experiment på mig, jag skulle hålla på med andningen och om det funkade skulle man typ falla ihop men det funkade inte haha. Ska försöka lägga upp en video senare om jag kan, haha jag försöker men det går ju inte! Film stod näst på listan och vi började med en svensk som hette "Till det som är vackert" och var jättehemsk. Vi satt och skämdes men tyckte framförallt synd om hon som var huvudrollen. "Frozen" har hon tjatat om i månader så den började vi kolla på och efter typ en kvart så var hon tvungen att åka hem. Helt ensam satt jag och kollade på en allmänt riktigt dålig film men som jag, så sjuk som jag är, gillade. Den är väldigt orealistisk och B som man säger, men om man inte har något annat att göra så funkar den ( killarna var snygga så det blev det ju inte sämre av ).


Lingonveckan börjar...IGÅR!!

Igår gick jag ju som sagt till brandbergen och pluggade, utan framsteg. De alltid lika trevliga pensionärerna satt och hjälpte mig när Khadia kommer, sen Belkis. Vi satt där och snackade och så helt plötsligt kom Dani och Ninoa också. Så länge sen jag träffade Dani men på lördag ska det ju bli tjejkväll! Ninoa såg jag ju faktiskt i måndags på TwiDay. När jag kom hem sen var jag riktigt deppig så jag åt typ en bit bröd och några kokta korvar, sen var det dags för glass... Senare på kvällen, närmare bestämt när jag skulle dusch fick jag veta anledningen till mina crawings. Dagen var kommer för månadens värsta period.
  Har bara haft engelska än så länge. Svenskan är bara halvklass nu när vi ska framföra våra argumentationer och min grupp är nästa vecka. Franskan börjar om en kvart mer eller mindre. Efter skolan sen ska jag hem och förhoppningsvis sova middag som den övervuxna bebis jag är. Johanna ska komma runt fem tror jag så då äter vi och senbär det av mot vår kära gamla fritidsgård.


Plugga någon annanstans!

Sitter på bussen på väg från skolan. Var förbi mamma en sväng också men hon skulle precis börja jobba. Nu väntar jag på en buss i norra sköndal, ska åka till brandbergen och plugga i biblan tänkte jag. Redan hungrig...


Eltandborste

Älskar min eltandborste! Här kommer några bilder från TwiDay kvällen:


Mr and Mrs Cullen


"I’m a little worried about Edward… Can vampires go into shock?"


Forever is only the beginning

Nej jag har inte dött. Vi upptäckte att något var fel med våra biljetter igår och upptäckte att det var till TwiDay! Det var helt underbart och helt klart värt det. Vi fick till att börja med popkorn och dricka och sen i första pausen (efter första filmen) så fick vi varsin wrap och en dricka till. Breaking dawn var över ALLA mina förväntningar, både jag och Anna höll på att smälla av. Glädjeruset som var i salongen under hela kvällen var otroligt, under sista filmen var alla som trollbundna. Alla borde gilla den sista filmen, det finns inget som jag kan klaga på. Vi tog några bilder som jag kan ladda upp från mobilen imorgon men här kommer några andra fina bilder. P.S. Stephenie Meyer var med i filmen!!


Mysigt hos tandis!

Det gick som vanligt jättebra hos tandis, älskar att gå dit av någon anledning. Dom är så jävla bäst där. Idag fick jag röntga käken också. Annars var det som vanligt, hon kollade bettet, kände på musklerna, slipade lite på skenan och såg till att den passade som den skulle. Nu sitter jag här helt ensam och det är en och en halv timme kvar tills att mina lektioner börjar men det kan ju vara bra det med antar jag... Nu ska jag fortsätta att läsa i svenskaboken! Här får ni se vad Anna skrev till mig igår:


Ha ha ha...

Att gå upp tidigt gör skillnad om man faktiskt orkar gå upp när klockan ringer.
Igårkväll när jag satt och pluggade matte messar Anna och säger att hon har tappat bort våra biljetter till premiären av Break of dawn idag! Hon lurade mig i flera timmar och jag hann bli riktigt ledsen innan hon gjorde ett inlägg på FB och skrev att det är kul att lura folk. Hon hade ju verkligen chansen och så tog hon den.
Jag gick upp 05:30 imorse och började göra mig i ordning. Idag skulle jag ha haft sovmorgon till 11:00 men vad är den till nytta när man ska vara hos bettfys (tandis) klockan åtta på morgon?! Åker med Valeria idag. Det blir grymt eftersom jag kliver av bara en station efter henne då, hon kliver av i Rådmansg. och jag i Odenplan. Ska alldeles strax kliva av bussen och hoppa på tåget som hon (förhoppningsvis) sitter på.


Dålig vän!

Sitter här på bussen och tänker på dig och att jag inte hört av mig på länge. Du ville att jag skulle komma och kolla på film med er men jag pluggade istället. Nu i veckan ska jag vara hos papsen så då kan vi ju åka åtminstone från eller till skolan.
Är ärligt talat helt slut efter dagens idrottslektion! Kattis när du läser det här så vet jag att du kommer bli stolt över mig för gissa vad vi hade?! BOXNING! Det var skitkul, jag var med Sharon och som vi kämpade. Det påminner mig om när jag gick på Jujitsun med Veronica och dom, härliga tider det. Sharon föreslog att vi borde börja så jag ska kolla med pappa om vi kanske kan träna på han kompis ställe. Det blir ju så mycket roligare om man är två. Nu kommer en till sak här Kattis... Nu sitter jag på bussen och eftersvettas och när jag kommer hem ska jag på PowerWalk med Linda. See ya bitches !


20:33

Imorse så somnade jag ungefär kvart över fem och vaknade väl ett antal timmar senare. Vincent och jag lekte lite och sen tänkte jag följa med pappa till gymmet men ångrade mig när jag fattade att Micke skulle med. Linda och Vincent skulle ändå på promenad så jag drog med dom i stället. När vi kom tillbaka åt jag lite mat och satte mig i soffan med Vincent men det tog inte lång stund innan jag somnade. Sen vaknade jag av att mamma kom och lämnade Andreaz så följde jag med till Hagsätra. Sen var det dags för söndagsrutinerna hos Jönsson's. Läste lite i en nya bok som vi lånat på svenskan och nu har vi precis kollat klart på Gustafsson med snuttisarna som ska lägga sig nu.


Someday

God natt, vi hörs...någon dag, förhoppningsvis imorgon!


Going One Direction!

Gud vad många söta killar det finns! Upptäckte nyss One Direction som vanligt lite efter alla andra men vad gör det. Det finns verkligen hur många killar som hälst men ni vet säkert hur det är när man inte kan sluta tänka på någon. För jag tänker på honom varenda gång jag ser en söt kille eller lyssnar på musik som påminner mig om honom, han är inte sötast här i världen men han har något speciellt .


Slappna av, snappna av... AJ!!

Det tog (LITE) mer än en halvtimme men det har ingen dött av hittills så vitt jag vet. Ja sen senast jag jag pysslat med lite allt möjligt. Farmor och farfar kom hit som det var planerat och Linda och pappa drog iväg. Vincent klängde på mig som en lite fästing och jag fick honom att se nästan en hel film. När dom kom hem tidigare än vi väntat så hade dom med sig glass!! Vincent skulle sova så det blev bara jag och pappa kvar i soffan så vi kollade på lite olika men hittade den där nya Wall Street filmen. Jag bad pappa om en massage som jag skulle ångra som vanligt. Att ha så ont i ryggen och kroppen som jag har är smärtsamt hela tiden men det brukar släppa lite om jag får massage och då menar jag inte spamassage utan pain-in-the-as-massage.


Alice leker med bilarna...

...och mamma hennes leker med Linda


Volkswagen

  -Okey brooe, I'm gonna give you a ring.
( -Ska ni gifta er eller? )

Jag har inte skrattat så mycket på länge ska jag berätta för er! Min pappa är så jävla rolig ibland att man inte vet vad man ska ta sig till. Vi kom hem från någon timme sen efter att ha åkt till Värdö och fixat lite kläder till honom på Mr and Miss Big. När vi sitter i bilen på väg till volkswagen innan vi vänder hem så snackar vi om allt möjligt och så berättar han om en av hans gamla arbetskamrater som tror att han är bäst på engelska. Det var han som hade sagt till någon i luren att han skulle give him a ring pappa reagerade men sa inget högt. Det låter så tråkigt när jag skriver det men jag skrattade så att jag grät!
  Nu sitter jag och redigerar lite bilder. Tog några på Vincent och hans kompis Alice innan pappa och jag åkte så dom kommer väl upp om en halvtimme eller så.


World's greatest






All about rock 'n' roll now

Dear friends, I'm stuck! Jag har gått in i någon form av rockperiod. Den senaste veckan har jag hittat tillbaka till min gamla favoritkanal, Bandit Rock. De senaste låtarna inom rocksammanhang är helt fenomenala! Igår var det ganska chill, åkte till pappa på kvällen så nu ligger jag här ute i mitt rum och lyssnar på Bandit så här på morgonen (förmiddagen). Vaknade för ungefär en halvtimme sen och kollade igenom telefonen. Ska väl klä på mig och gå in i stora huset nu tänkte jag, hörs sen mes chéries!


Härligt härligt men farligt farigt

Har skickat in min svenskaskit och ligger i sängen brevid Kattis (med en dator var). Det var ett tag sen en jag hade någon rolig att tänka på när jag hade tråkigt men nu finns det någon. Han är så söt och så tokigt rolig! Inte bra, inte bra Deniz. Ingen sovmorgon imorgon inte så nu är det dags för shut down.


Time for a nap

Sitter på t-banan nu, dags att slumra lite. Det kändes i alla fall som att provet gick bra (som jag definierar det).


Historia, avklarad!

Har minirast eller vad man kan kalla det. Resten av denna meningslösa lektion som vi inte fått något vettigt att jobba med kommer att innehålla filmvisning för andra gången. Sen är det efterlängtad lunch efter en morgon utan frukost.


Sanning och konsekvens

Halloj i stugan har precis kollat klart på tv 3 och lekt lite med en bild på min lillebror när han nyser. Pluggningen har inte varit superseriös idag om jag ska vara ärlig men man kan ju inte vara på topp hela tiden HAHA...


Familjemiddag?!

Usch vilken kaosfamilj vi är. Man skulle ju hinna dö och komma tillbaka innan man lämnar det här hemmet. Men man lär sig att leva med det och ibland får man sätta dövörat till som min kära mor brukar säga. Det är mycket jag har lärt mig av mina familjer...


Differences


O N S D A G

Känns som att man har varit vaken i flera dagar när man är uppe så tidigt på morgonen. Jag har insett att min blogg suger just nu så det måste vi ändra på i helgen med lite bilder tänkte jag. Dumt av mig att lova ut flera inlägg för det finns chans att jag inte har tid. Jag brukar ju skriva på t-banan och bussen som nu men de senaste dagarna har jag haft lyckan att få bra plats att sova på. Eftersom att jag bor på sista stationen så sover jag så där gott så att man nästan snarkar. Just nu mina vänner är jag på väg från plugget för att möta Kattis så ska vi sällskapa hem till mamsen !


The end is near

Slutet på allt möjligt närmar sig samtidigt som det är dags att ta in nytt och bygga på mer. Just nu sitter jag här i korridoren och njuter av att veta att vi slutar en lektion tidigare idag. Det betyder däremot inte att jag kan gå hem. Efter skolan ska jag fortsätta med mitt tal samtidigt som jag väntar på att extramatten ska börja. Så vi hörs väl om någon timme eller så! Här har ni veckans (våra varierar) schema som är så sooft!!


In Time

Står ensam i en kö här på heron city. Filmen vi ska se börjar om en kvart och det känns inte riktigt som att vi kommer att hinna. Att gå på bio var egentligen Andreaz idé så pappa som är sjuk orkade inte lyssna på hans eviga tjat och gav med sig. Filmen vi har planerat att se, som nu för övrigt börjar om tio minuter, heter In Time. Huvudrollen spelas av Justin Timberlake. Kan inte lägga ut trailern via telefonen men det är ju inte så svårt för er att kolla upp det. Faaaan vad stressad man blir när folk är sega, rappa på för i helvete!


Back to France

Man blir rädd ibland när man inser vad männskan är kapabel till att göra. Kollade nyss på en dokumentär med pappa. Den handlade om den organiserade brottsligheten och maffian i Frankrikes förorter men även i Paris. Det är hemskt när man får se vad folk gör för pengar men det är inte det värsta. Det allra värsta är att jag förstår dom, jag skulle själv bli lockad av det om jag befan mig i dom kretsarna och kanske var av annat kön. Nu är det dags att lätta upp stämningen lite för det har blivit dags att kolla på Hangoverfilmerna!

Oh no, I didn't!

Klockan tickar, bokstavligen och man känner stressen komma för att man vet att man kommer vara helt slut imorgon. Det är sjukt just nu. Jag har varit med om det här någon gång tidigare och det måste vara någon av det värsta som finns. Man ligger i sängen som en liten pinne och kan inte ligga stilla i några ynka sekunder! Frustration... Det mina vänner har jag gott om just nu må ni tro. Jag ska se till att pallra mig upp allra senast klockan nio imorgon och plåga mig så att jag kan somna på kvällen igen. Det konstiga med idag är att jag varit jättetrött och inte sovit middag, som jag faktiskt brukar. Ja nog om det nu, jag har ont i mitt vänstra öra. Det högra är finare än någonsin men det vänstra gör ont ända in i skallbenet på mig! Här kommer en bild på my pain:


Red

Känner mig alldeles tom på rubriker så jag kollade på det som fanns framför mig och så blev det som det blev. Igår så sov jag ju bort halva dagen men när Linda kom hem gick vi en promenad och hämtade Vincent när vi kom tillbaka. Sömnade en stund på soffan igen och sedan va det bara chill resten av dagen. Hade ställt klockan imorse men gick (inte helt oväntat) inte upp utan vaknade också idag av ett sms, från mamma den här gången. Det var väl någon gång 09:49, haha. Idag har jag bestämt mig för att åka till farföräldrarna igen, bara över dagen den här gången. Dom har velat komma förbi här så dom kanske följer med mig tillbaka sen. Ser att det är dags att måla om naglarna någon dag snart, gillade verkligen den här färgen, röd.



Kände bara för någon random bild som passade "temat"...


Give me everything




Här är två vackra bilder som jag kännde att jag bara måste dela med mig av. Jag älskar stilen och färgerna hos båda men jag skulle säga att den understa av dem är den som speglar mig, i min stil.


Who am I?!

Vaknade för kanske en kvart sen och då var det inte av mig själv utan ett sms. Förut har jag aldrig varit såhär trög och seg , jag skulle säkerligen sovit en bra stund till om jag inte blivit väckt. Jag och Andreaz kollade klart på Skattkammarpaneten och sedan på en ännu äldre film som heter trollet i parken. Den är från början en amerikansk film och heter på engelska A Troll in Central Park och är gjord 1994. Det är två helt underbara filmer som jag fortfarande älskar. Efter det gick jag in hit "till mig" och kollade på SN tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre.


Hierro

Kollade nyss på en film här, hemma i Vendelsö. En spansk film som heter Hierro. Den var jättehemsk och mycket svår att förstå, jag tror att jag stannar där. Till slut så blev det lite suddigt och en tår föll ur mit öga. Jag rekomenderar den absolut inte till folk som inte är redo att kolla på hela filmen för det är mycket möjligt att man inte pallar med. Nu är det dags för en gammal barnklassiker, Skattkammarplaneten, med Andreaz. Oj, glömde bara poientera att det inte är en ren skräckfilm utan väldigt tung drama.


Hi there!

Hejsan hoppsan! Kanske är dags att hoppa ur pyjamasen och tofflorna och pallra sig hem mot mamma. Sitter fortfarande kvar hos Kattis och är helt överlycklig att internet har slutat krongla så att jag äntligen kan "ta hem" one more season of Supernatural! Börjar oroa mig för att jag kommer att bli någon slags eremit eller vad det nu heter när jag bli äldra, jag bara älskar att vara ensam. Äh jag stannar nog en halvtimme till eller något och ser till så att jag kan kolla på Supernatural sen, it has been days you know! Går och tar mig en knäckemacka.



Bilder tagna av mig med minIPhone hemma hos Kattis på kvällen.


"Now I know why you would'nt eat breakfast with me"

Har precis kollat klart på en film som heter No strings attched med Natalie Portman och Ashton Kutcher. Den här filmen kom ut den första april (i Sverige) i år. Nu vet vi alla om filmen Friens with benefits och att det är många som gillar den. Ärligt talat så tyckte jag att Friends with benefits hade alldeles för kort handling och var alldeles för förutsägbar, man visst exakt vad som skulle hända. Den här filmen har samma handling till en början fast en annan historia som låg i bakgrunden. Två personer som känt varandra sedan tonåren och träffas när de blir äldre och inser att dom kan vara vänner (med förmåner). Så klart så slutar ju inte storyn där men den slutar i alla fall mycket bättre än friends with benefits och har en bättre uttänkt och bearbetad form.


 



No Strings Attached are still so much better !!


God natt, gott folk !


IPhone vs Nikon

IPhone:












Leme cam (IPhone):







Nikon:


















Snart så

Nu snart ska du får se Johanna så kommer bilderna! Äntligen lite internet efter en HEL dag. Kanske ska passa på att berätta om min dag eller? Städning och musik större delen av dagen men sedan kom djävulen till Hagsätra... Det tog inte lång tid innan det började gnabbas och sedan har det fortsatt så hela kvällen tills jag gick med Kattis hem till henne och internet räddade mig.


RSS 2.0