2 in 1

Igår och i förrgår så var jag med mina kusiner. I torsdags kom Selma och Ellen hem till oss i Vendelsö och hälsade på. Vi hade ganska mysigt men framåt kvällen kom farmor och farfar över och när dom skulle åka passade Ellen på att åka hem samtidigt som dom. Selma och jag fortsatte med våra spökerier och gick till affären halv tio på kvällen. Vi handlade lite ingredienser till våra blivande cupcakes. När vi kom hem igen kollade vi på Piranah lite mot hennes vilja. Hon erkände efteråt att hon faktiskt gillade den. Sen såg vi en av historiens roligaste barnfilmer, Despicable Me eller Dumma Mig. Sen skulle vi sova men jag höll på och krånglade med Skype en stund så hon hann nåt somna innan mig.
När vi vaknade somnade vi om och sov ännu längre. Det är ganska ovanligt att någon från familjen Svensson sover så väldigt länge. Vi gick upp och började pyssla om med lite allt möjligt som tjejer gör. Runt två började vi med våra cupcakes, som jag tyvärr inte tog något kort på. Dom blev giftigt goda. Dom smakade inte riktigt naturligt, väldigt mycket socker av olika slag plus lite citron. Vid fyra, halv fem kom Lale och hämtade oss och så fick jag skjuts hem till farmor och farfar. Nu sitter jag här och myser med massor av 60+-are som majoriteten av tiden pratar turkiska.


Nattuggla

Sitter här och häckar som den uggla jag är. Jag trivs så mycket bättre under natten, när allt är tyst och mörkt. Lugnet kommer med natten och då får man ro. Många får ro genom att sova, jag får ro genom att sitta tyst för mig själv och bara tänka. Det må låta underligt men om jag inte får min tid på mig att bar sitta tyst för mig själv och tänka så går allt i slow motion. Imorse när jag vaknade till exempel. När jag vaknade låg jag nästan en hel timme i sängen bara för att jag behövde ligga och tänka. Efter duschen när jag skulle klä på mig så slutade jag halvvägs och blev sittande i bara underkläderna en bra lång stund. Att sova bort hela dagen ger mig lite ångest, speciellt om man inte drömmer om något roligt. Jag drömmer mer när jag är vaken, mycket mer. Jag kan komma på mig själv med att sitta och planaera saker som aldrig kommer att hända och det är lite det som är mina drömmar. Inte för att det har med saken att göra men jag börjar få lite abstinens, jag saknar mina serier så otroligt mycket. Det blir ju olidligt när man har sett alla avsnitt som kommit ut och väntar på att bara få ett enda avsnitt vid nästa tillfälle. När jag blev sådär galen i alla serier kunde jag ju se tiotals avsnitt om dagen. Nu blir det ju bara ett avsnitt av varje serie i veckan och det kommer att dröja ungefär en vecka till innan serierna börjar visas igen.

De serier jag följer just nu är (favoriter i fet stil):

-Supernatural

-Nikita

-Fringe

-Revenge


The girl with the dragon tattoo

Filmen som jag först inte gick med på att se på bio.
Filmen där man redan visste handlingen.
Filmen man trodde att man inte skulle tycka om.

Filmen som överträffade alla förväntningar. 2011 har varit ett riktigt bra bioår, två av mina favoritfilmer är Breaking dawn och The girl with the dragon tattoo, och fler men framförallt dem.
  The girl with the dragon tattoo är ju den första delen i milleniumtriologin. Den svenska filmen och boken heter Män som hatar kvinnor. Den svenska filmen är minst lika jobbig att kolla på under de tunga scenerna som den amerikanska. Den amerikanska är också inspelad i Sverige med otroligt många svenska skådespelare. Hela tiden under filmen känner man sig lite stolt att Sverige nu lite mer officiellt finns i Hollywood även om vi redan är där med Stormare och Skarsgård m.f.. Stellan Skarsgård hade en väldigt viktig roll i denna film, visserligen som ond, alltid lika professionell och trovärdig. Filmen i helhet känns trovärdig och jag tror att det är just det som gör den så bra (hittar inget bättre passande ord), den är lite som den där jobbiga dramafilmen som jag skrev om en gång, den kommer så nära verkligheten och liksom snuddar vid dig. Jag rekomenderar den till alla som är allmänt intresserade av film, om man inte ser den så missar man något stort!
  Daniel Craig och Rooney Mara spelade rollerna som Michael och Lisbeth exeptionellt, jag skulle inte kunna jämföra Noomi Rapace och Rooney Mara i rollen som Lisbeth. De spelar henne på två olika sätt, Rapace var lite mer aggressiv medans Mara var mer inåtvänd. Hur som hälst så är jag överlycklig att dom övertygade mig att gå och se den. Gör det ni också, annars missar ni som sagt något mycket stort. Go Sweden!

WHAT IS HIDDEN IN SNOW. COMES FORTH IN THE THAW.
DET SOM GÖMS I SNÖ. KOMMER UPP I TÖ.
Det sa alltid mormor till mig...


Jungfrun på Jungfrusund

Slösade halva dagen på att sova ut riktigt ordentligt men vaknade ändå ganska trög och hängig. Tog en dusch men det hjälpte inte så värst mycket, är fortfarande förkyld och ibland blir snuvan outhärdlig... Bihålorna är irriterade och det gör att jag får ont i huvudet hela tiden! När jag gick in i stora huset för att äta så åt jag men mådde bara illa efter några tuggor så jag slängde det som blev över. Det är helt omöjligt för mig att koncentrera mig på vad jag ska skriva så det blir bara trams av allt! Jag såg i alla fall en gammal svartvit film på svenska, som jag för övrigt tyckte om väldigt mycket. Nu sitter jag på bussen på väg hem från bion i stan. Är supernöjd och skriver om filmen när jag kommer hem. Au revoir så länge!


FIERCE PANDA


Mellandagsrean

Shoppingen gick väl okej. Jag hittade en tröja till mig och en med en panda på som jag bara var tvungen att köpa till Valeria. Sen hittade jag en kräm som har på rea och kassade på att köpa den innan jag började ångra mig för om jag inte köpt den hade jag ångrat mig för det. Och ett par gröna in ear hörlurar och sen så ska ni få höra... Jag betalade så MYCKET pengar på fika att det vore skandal att bara skriva det! Men det var nästan så att det var värt det för det var väldigt mumsigt och mysigt. När jag kom hem på eftermiddagen ville Linn ha lite hjälp med datorn så det höll vi på med en stund. Packade som vanligt tungt och sliter armarna, ryggen och axlarna av mig för att bära allt. Snart är jag hemma i Vendelsö, då ska jag gosa ner mig i min "overall" och kolla med Olivia och grabbarna om det blir bio imorgon. Dom snackade om det till och från idag och det skulle vara riktigt skojigt att gå, är nämligen lite förtjust i att gå på bio. Sist såg jag Real Steel med Valle, Adde och Patrik.


Krossa alla fönster

Det är kommer att bli MIN låt! Ibland blir det bara så när man hör en låt, den blir liksom ens egen. När man hör den på radio eller någonstans så säger man "ÅÅH det är ju min låt". Jag stog och lyssnade på den här samtidigt som jag försökte borsta tänderna. Det var grymt, som att vara på club och borsta tänderna samtidigt. Älskar hela låten, beatet och framförallt texten som har ett budskap till skillnad från så mycket annat skräp som görs nu för tiden.


Virrig

Oj vad sent det hann bli. Har suttit och spelat Uncharted 3 hela kvällen. Leo fick det och många andra nya spel till PS3. Det är så underbart och roligt. Man måste liksom tänka ganska mycket. Andreaz har ju tvåan som han fick förra året men det kunde jag inte kära själv, det var lite för svårt. Jag är ju ingen spelmänniska egentligen men det här spelet är bara för underbart. Sedan finns det ju ett till undantag, Left 4 dead för PC är också helt underbart men med lite mer slakt och blod än Unchartedspelen.
  Det där jag sa om att vi skulle ut och shoppa var ju inte sant för det är imorgon (idag) för jag trodde att det var tisdag idag. Måste hoppa i säng nu så att jag kommer upp över huvud taget imorgonbitti. MEN här kommer några bilder från julen bara för att jag lovade:


And that was that

Jaha, så var julen över. Jag fick de sakerna jag hade önskat mig av mamma(och Peter) och mormor, pengar av pappa och parfym och en mugg av Linda. Tänkte lägga upp några bilder senare. Igår var vi hos moster och friade lite. Idag är det tänkt att jag skulle åka och shoppa på mellandagsrean med några från klassen men det är inte säkert. Vaknade för bara någon halvtimme sedan och nu är jag ensam med småttingar till mamma och Peppe kommer hem. Ja det här inlägget blir inte roligare än såhär så jag ska göra en roligare update senare idag.


We wish you a merry christmas


Les Etoiles

Vrickad dag.
Jag vaknade men gick inte riktigt upp. Först låg jag där och bara tänkte att jag skulle gå upp men tänkte att det var lika bra att ligga kvar och göra ingenting en stund. Sedan gick jag väl omkring som ett spöke och gjorde ingenting. Ett varmt bad friskade upp den lilla ärtan mellan mina öron och jag började läsa igen. Senare på eftermiddagen, när Peter kom hem från jobbet åkte han och mamma iväg och handlade några sista julklappar till småttingarna som nyfiket kom och tittade så fort de hörde dörren öppnas. Mina saker var packade och de vuxna släppte av mig vid pendeln som jag tog till handenterminalen där jag klev på buss 825. Väl framme bytte jag om till joggingbyxor och drog på mig Lindas hörlurar. Och hör och häpna mina damer och herrar, så började jag springa iväg. Det var en underbar joggingrunda. Det var god tid för att färdigdtälla och slå in julklapparna så det tog jag mig tid att göra. En väldigt kort stund satte jag mig i soffan men längtade till datorn som så desperat skrek efter mig. Hoppas ni tycker om min nya header! Nu ska jag dra mig ut och borsta tänderna och sjunka in i fantasins värld som så många gånger förr...


And fly

Imma fly, fly just lika a bird...


You're my light in the dark


siiiiiiiiiiraaaaaap

Kvällen har gått trögt som sirap och jag får inget gjort med den här förbaskade bloggen. Det är bäst att jag väntar med att redigera tills jag får min egen dator igen. Seeeeeegt är vad det är. Jag la upp massor av bilder från igår på FB och ni anar inte vilken bomb av händelser man får bara för ett litet album?! Jätteirriterande är också när folk, både på Skype och på FB, spammar mig med onödiga meddelanden när dom inte ens känner en.

Här kommer några oredigerade bilder:







Snart kommer bilderna

Sitter och laddar över bilderna på syrrans dator så snart sak ni få en smygtitt. Jag tänkte börja med att lägga upp några orginalbilder för det kommer ta ett tag innan jag har valt ut och redigerat de bilder jag vill ha. Se you soon!


I would never make it without you


Timeline

Det var ganska kul hos Olivia igår men som jag trodde så höll sig Östra och Franska lite på olika håll. Det gjorde inte så mycket för mot slutet fick jag ta en gruppbild. Gruppkramen på slutet var hur söt som helst, Yasin och de resterande pojkarna från Franska hade en gruppkram. Jag kom hem väldigt sent, mest på grund av att det tar sådan lång tid att åka hem, men det gick finemang!
Idag var jag på småttingarnas avslutning. Jag hade förväntat mig ett fackeltåg till kyrkan i högdalen som man gjorde när jag gick i Hagsätraskolan men det var bara en sväng runt Hagsätra. Kameran dog någon gång i början så det blev inte så många bilder, det blev destofler igår hos Olivia. Jag blir låg tvungen att lova er bilderna ikväll efter all denna tid utan riktiga bilder. Men inte än för nu är jag på väg till min ryska prinsessa som jag ska möta i stan. Innan jag åkte satt jag en snabbis vid datorn och skaffade Timeline på Facebook. Det är smidigt och man kan göra så mycket mer än med "vanliga" Facebook. Jag vet att man aldrig brukar gilla när man förnyar FB men det är verkligen sjukt mycket bättre.


Momms! (skrivet igårkväll)

Momms, mina vänner, är vad jag kallar min kära mor. För en gångs skull så var det mamma som lagade maten och inte Peter. Nu är jag på väg till Östermalm där jag ska träffa snuttisarna och hyra film. Det känns riktigt skumt att åka in till stan för att chilla. När jag åkte dit innan jag började gymnasiet åkte man ju bara dit om man skulle träffa Russian Crew eller kolla på bio typ. Jag var ju där ganska ofta men aldrig hemma hos någon och bara tog det lugnt. Lite nervigt och pinigt är det att träffa nya människor men samtidigt riktigt kul. Jag som är skräckfantast kommer vara som en unge på julmorgonen bland alla skrämda snuttisar. Hoppas att vi kommer överens om någon bra och helst ingen jag sett.


Hejdå Håkan

Kommer ändå sakna honom en (väldigt, väldigt liten) smula...


Nu tändas tusen juleljus

Ändrade planer. Nu är det slut. Herre min skapare. Det är otroligt hur fort det har gått, den första terminen lägger vi redan bakom oss. Jag skulle ha följt med Sharon nu efter avslutningen men hon skippade den (själva avslutningen i aulan, med sång osv.). Jag filmade det mesta så jag kanske lägger ut några videos senare.
Efter provet imorse drog jag med mig Olivia, som i princip aldrig lämnar stan, på en lite roadtrip. Att säga var vi åkte och exakt vad vi gjorde skulle avslöja föräldrarnas julklappar och det vill vi ju inte. Det roliga var i alla fall det att Olivia blev helt uppskruvad och stressad för att vi förmodligen skulle komma tio minuter för sent. Hon har aldrig kommit försent och då menar jag verkligen ALDRIG så jag förstår henne. Det var hennes förtjänst att det vi väntade på blev klart lite tidigare än sagt så vi hann gott och väl tillbaka till franskalektionen. Franskläraren sparade inte på läxförhören ens på sista dagen, nej nej inte alls! Hon måste ju vara från vettet människan. Jag och Live hade ju lite tid över när vi fixade julklappar så vi hann göra läxan då så duktiga som vi är, jag kan säga er att hälften av klassen skippade lektionen och hälften av de som kom hade inte gjort läxan. Hon överdriver faktiskt lite. Det är inte okej att ge oss tre olika läxor i franska till sista dagen, inte någon dag egentligen. Hon beter sig som om franska vore det ända ämnet. Nu ska jag snart kliva av t-banan här i Hagsätra och möta Limpis! Kärlek till folket!


10 min

Nervös. Sov förbaskat dåligt inatt, troligen på grund av muntliga nationella som jag ska ha om lite mindre än tio minuter. Jag har ju haft jättesvårt med matte(lärare)n den här första terminen så det känns riktigt surt. Det värsta är väl inte själva grejen med muntligt prov utan att vi sitter fyra i varje grupp. Jag har hört att vi kommer ha prov på ett av de senare kapitlen i boken, funktioner eller grafer som i och för sig hör ihop ibland. Det är något som jag inte ens fått lära mig klart än. Min stackars mentor försökte förklara för mig men utan någon större framgång... De har utlovat förlängda kurser efter lovet.


Müssli

Tomorrow people, is the last day in school this year! Det kommer att bli en hel del plugg och läsning under lovet men mest vila och lugn. Sitter här i min ensamhet och prata med mina kära kamrater på Skype. Det låter som att det går någon på altanen och det är ingen i min lilla familj som är där! Gud vilken lättnad när Linda sa att det inte var någon där (för att jag var så paranoid och ringde). Hennes förklaring var att det börjar bli kallare framåt natten och att träet i altanen börjar knaka, vilket jag köper.
Är så lycklig att ha kommit i en sådan härlig klass. Jag kanske inte alltid kan erkänna det men jag är verkligen förtjust i min klass och ser fram emot våra år tillsammans. Olivia min Olive åker till Nya Zeeland i januari och jag kommer sakna henne! Hon har lovat att fortsätta Skypa med mig när hon åker.
Här kommer en bild på Ellens söta minihamster Müssli:


I'm gonna stay!

Ni har aldrig vetat om det men jag tänkte länge på att båda byta och hoppa av och börja om gymnasiet. Men jag valde att stanna kvar när det var det vettigaste av alternativen. Började med föräldrarnas julklappar idag... Det ska bli riktigt kul att se hur de reagerar när de öppnar paketen. Hoppas verkligen verkligen att de kommer att tycka om det. Valeria den ormen vet att jag köpte choklad till henne idag men hon vet inte vad jag tänker köpa till henne på riktigt. Att du inte förstår knäppis, så svårt är det inte att lista ut faktiskt.

Här kommer två låter som gång på gång ekar genom mina öron:





Dom lyckas alltid att ordna bra låtar till soundtracken, vilket uppsattas...

Turning page

I'm back (again)! Sitter just nu på bussen och ser barn som leker i snön utanför fönstret. Bara några timmar kvar innan jag måste bestämma mig på riktigt och jag blir alltmer nervös hela tiden.
Var och hälsade på min kära faster, hennes man och mina kusiner i fredags. Där sov jag till lördagen men ville hem till kvällen. Hemma kollade vi på en lördagsfilm som jag velat se nu ett tag. Apornas planet (r)evolution. Den var helt fantastisk! På söndagen vaknade jag ganska sent och började direkt att läsa i en bok som jag påbörjat för länge sedan. Jag läste den till och från hela dagen men blev klar någon gång mitt i natten. Jag var medveten om att jag börjar senare idag så det var lugnt om jag va uppe lite längre än vanligt.
Fortfarande nervös, men musiken hjälper! Ha det riktigt bra idag så hör jag av mig senare, då kanske jag till och med har gjort mitt val...


Wanna do it again sometime?

I still love you...


Anonym?

Jag gillar verkligen inte när folk är anonyma, det känns fegt på något sätt... Jag fick i alla frågan: "Är du lebb?" Den förtjänar väl ett svar lika mycket som vilken annan fråga som helst så här kommer svaret som är N E J , jag är inte lesbisk så du behöver inte vara orolig (för jag antar att du är tjej) anonym. Hur som haver har jag drömt om en tjej en gång innan för några år sen och då var det en av mina bästa kompisar och då slog ju tanken mig, att jag kanske ändå gillar tjejer men I know now att jag inte gör det. Som sagt inget att oroa sig för haha tyckte faktiskt att frågan var lite komisk om jag får säga det själv. Mina kompisar misstänkte det i sexan och sjuan för att jag var så "pojkig" med kort hår och hängbrallor. Skulle alldrig kunna tänka mig det idag. Puss på dig anonym (gooood I'm so curious!) kan du snälla berätta vem du är !



Hihih på tre av dom här bilderna har jag hål i näsan också..


12

Glömde att berätta om nattens dröm imorse. Den var helt galen och underbar men när jag vaknade blev jag helt förskräckt. Ibland undrar jag vem fan jag är! Vad får jag allt ifrån?! Jag kan verkligen verkligen inte avslöja vem den underbara personen var i drömmen men jag kan berätta lite vad som hände.
Jag skulle hälsa på alla kompisar i skolan och när jag skulle krama den här personen så typ kysstes vi automatiskt efter kramen (skit va jobbigt det var att hälsa imorse om ni förstår vad jag menar). Efter det tillbringade vi evigheter tillsammans och gjorde allt möjligt, vi var tillsammans men ingen utom vi visste det. Herregud, jag kommer aldrig kunna snacka med henne utan att tänka på den här drömmen. Det är en tjej i min klass och jag vet inte vad jag ska ta mig till! HJÄLP MIG!


UFC 140


12

Aah, sitter på bussen och bara tänker. Satt helt utan musik till nu och det är inte ofta det händer, finns en del att tänka på...
Igårkväll efter det sista inlägget gick jag ut i vardagsrummet och vad var det på tv:n om inte UFC140 som för övrigt gick i lördags. Fan vilka matcher! Jag missade dom jag ville se men hann se Machida vs Jones. Fighters i världsklass. Jag fick lite ont i hjärtat när Machida föll men Jones var förtjänt av vinsten. Den match jag helst ville se var den mellan Mir och Noguiera. Båda bröderna fightades den ena vann mot Tito Ortiz och den andra bröt armen mot Frank Mir. Tror att pappa spelade in hela annars måste jag leta upp hela galan. Usch såg submition of the night vilket självklart var när Mir bröt armen på legenden Minotauro. Se galan!!


14,13

Sovmorgon imorgon (inställd labration) och jag ska kolla på julkalendern på tv:n och inte telefonen för första gången i år. Saknar forfarande snön och känner att jag inte kommer in i den sanna juldtämningen riktigt. Här har ni måndagens schema för N1C (med extramatte till 17:10 !):



Väldigt avlångt schema...


11

I broke my promise!! Jag hann bara göra ett ynka inlägg igår. Det var så att min kära iPhone hade 2% batteri kvar när jag skrev det första och precis när jag skulle skriva nästa så blev den svart. SHHIIET! Jag har chillat galet hela helgen och varit med mina gurkor nu innan de åker till gurkornas land imorgon med några andra panchisar. Precis när jag och farfar var på väg och skulle gå mot bussarna så ringer pappa och säger att han är på väg med Vincent och tro det eller ej men jag sa det till gurkorna tidigare på morgonen att dom säkert skulle titta in nu eftersom dom åker till Turkiet imorgon.
  När vi kom hem började jag plugga. Först engelska, sen matematik sen lite historia sen lite matte och nu har jag precis blivit klar med historian. Jag känner att jag fått min beskära del av plugg för idag så nu tänkte jag bara uppdatera er lite och gå och lägga mig om en liten stund. Har bara drömt mardrömmar i helgen så jag hoppas på att slippa det inatt så att jag kan njuta lite av min sovmorgon imorgonbitti.


10


So this is Christmas


15

Överväldigande! Blev tårögd när jag kollade på Idolstjärnornas resor. De två förtjänar verkligen finalplatserna men jag kan inte välja mellan dem!! Jag skulle gifta mig med Robin om jag fick och likaså med Fondell. Nu börjar det! Är helt uppvilad efter Helenius hörna med Fredrik Reinfeldt och en tupplur här i Jarlaberg. Nu gäller det!


9

Dagens aktiviteter har varit mycket varierade. Vaknade tidigt och snabbduschade. Sprang till tunnelbanan och HANN så jag hade tid att stå vid skåpet i lugn och ro innan vi började. Franskan gick åt helvete men det är inget att göra åt nu. Direkt efter skolan hade vi utvecklingssamtal. Samtalet var inte särskild roligt men väldigt nödvändigt. Vi lyckades besluta en hel del saker innan det var dags för näste man på tur. Pappa och jag åkte förbi hans kontor, förbi mamma och hem till Vendelsö. Sen kom känslan av att vilja åka till min gurkor i Nacka. Nu sitter jag och myser i Siv och Timurs soffa och kollar på Idol samtidigt som alla gurkor spelar kort. Ser fram emot Idolkvällen...


16

Oj oj oj nu blev det visst lite sent. Men bättre sent än aldrig, god natt!


8

Som vanligt känner jag mig allmänt förvirrad. Sitter här och försöker låta tankarna flyga iväg åt alla håll men det här med skolan har stängt in dem i en låda. Imorgon är utvecklingssamtalet och vi har kommit fram till att det blir jag och pappa som går på det. Pappa är den svåraste och därför den som betyder så väldigt mycket. De andra har sett redan från början att mitt val kanske inte var rätt. Pappa har andra åsikter och jag vill att han ska följa med för att höra vad min mentor har att säga. Som tur har jag Helen som mentor, Aree är inte alls lika seriös med oss elever. Han kan inte ens våra namn än, han har sagt att han inte vill bli våran mamma på samma sätt som Helen vilket var väldigt omoget uttryckt.


17

Lyckan försvann lika fort som snön. De ljus som lyser upp min vardag är inget man kan styra över och därför svåra att fånga.


7

Igår var lyckan oslagbar. Farmor och farfar öppnade bokstavligen sina armar och släppte in mig i värmen. Jag sov till och med bredvid dom, som när vi var mindre.


18

Det var ju SNÖ ute ! Det tunna vita lagret på marken har precis gjort min dag. Sitter på bussen mot mamma nu vilket inte riktigt var min plan. När jag petat i mig lite frukost kom jag på att det skulle vara bra att åka till mamma på en ledig dag. Annars blir det ju så krångligt med väskorna som jag måste ta med mig till skolan och så. Igår var det ju tänkt att jag skulle sova hos farmor och farfar men min mage hade andra planer för mig. Därför tänkte jag ringa dom när jag är hos mamma så kanske hon och jag kan åka samtidigt, hon åker ju till jobbet runt halv två.


6

Goder morgon mina vänner! Ni kan inte föreställa er lyckan jag kände när jag vaknade och det började bli ljust ute! Mmm ligger i sängen och njuter av tystnaden som ibland avbryts av någon bil som kör förbi utanför mitt fönster. Idag har jag ju studiedag och därmed en extradag att vila ut. Ska ta tag i historan lite mer seriöst idag också. Nä nu vet ni vad måste jag ha blivit galen!! Jag vill bara gå ut och gå eller springa eller något. I och för sig klev jag ur sängen ca två gånger igår så det finns ju faktiskt en lite mer rimlig orsak till allt spring i benen. Ska gå in till stora huset och äta något och sen kanske Linda vill ta en sväng med mig?


19

Hmm nu börjar jag må illa igen. Det kändes verkligen som att det inte skulle komma mer men nu är jag inte säker längre... Jag lovade ju faktiskt ett till inlägg. Armageddon får vem som helst att börja böla, den är bara för klassisk på någon vis. Jag gillar alla dom där amerikanska filmerna ganska mycket. Tidigare hade jag bara sett snuttar av filmen och den blev ju såklart mycket bättre nu när jag såg hela. Ska försöka sova nu igen och hoppas på att det är morgon när jag vaknar upp nästa gång.


Natural born KILLERS

Kollade precis klart på en film vid namn Natural born killers med flera kända ansikten. Den var väldig väldigt VÄLDIGT våldsam, men hade ändå ett budskap. Det är en Tarantinofilm vilket säger ganska mycket om man vet vem han är. Kaos hela tiden, ibland ville man bara stänga av för att det blev för mycket. Goda rekommendationer från mig i alla fall men så va det det att man måste gilla såna sjuka filmer. Annars är det helt meningslöst.
Kollade på mobilen eftersom jag fortfarande ligger i min säng och mår illa. Den där appen som jag pratade om kommer verkligen till användning! Jag kollar på alla möjliga serier och filmer genom den. Nu när jag inte har flera säsonger av serier att kolla på kan jag ju kolla på flera och då blir det ju bara ett avsnitt av varje i veckan. Gud som jag skriver när jag skriver på mobilen. Bloggappen är uppdaterad så att man kan hålla den på bredden nu också. Jaja vi hörs självfallet senare, förmodligen efter Armageddon som jag ska kolla på nu.


5

Mycket härlig natt. Fartfylld med många överraskningar. Ett flertal gånger har jag fått rusa fram och tillbaka till badrummet och kyssas toaletten. Jag känner mig helt mörbultad. Jag kommer ihåg förra gången jag kräktes. Det var i somras när jag skulle börja jobba. Jag hade spytt i nästan en vecka och det kändes som att det skulle bli bra men det slutade med att jag låg och vilade på en soffa på kontoret. Det blev såklart ingen skola för mig idag eftersom jag fortfarande känner nig kräkig. Imorgon är det studiedag och då får jag lite extrafiness på mig att bli "frisk" om det är det man blir efter all spya. Ska försöka sova lite nu men plan B är väl att hitta någon gammal bok att bläddra sig igenom.


It will rain

Har pluggat på kemin som vi för övrigt har prov på imorgon men dagens jäkla pina har varit boken som vi läst i svenskan. Den heter Efter attentatet som jag säkert berättat förut. Jag har läst den till och från hela eftermiddagen och kvällen. Planen om att åka ut till mina kära turkisar blev det ingen av när jag inte fick tag på dom. Senare, runt fem eller sex, ringde farmor upp och berättade att dom varit hos grannen. Vi pratade en ganska lång stund... Hon är en ängel hon. Du behöver inte säga ett ord innan hon vet hur det står till med dig. Att klara sig igenom det samtalet utan att släppa på trycket var omöjligt när hon är så förstående och frågar om det som tynger en. Ligger i sängen och vet varken ut eller in. Måste borsta tänderna och lägga mig under mitt skyddande duntäcke. Sen ska jag drömma mig in i natten medans Bruno Mars sjunger med sin vackra stämma.


20

Ååh ont i huvudet och kroppen ! Det är ju något fel på mig, jag måste vara den sämst byggda människan som finns. Ska ringa till farmor och farfar och kolla om jag kan komma dit en sväng så att jag kommer ut en stund. Den här bilden är tagen för exakt ett år (minus en dag) sedan, varför kan det inte se ut så nu också?! :



Någon dag tidigare:


4

Morgonmys ! Kollar på Happy Feet med Virre Snirre.


21

Goder dag mina damer och herrar! Det är lördag och jag ska snart sätta igång att plugga lite såhär mitt på dagen tänkte jag. Har suttit och lekt med några av bilderna från förra fredagen så ni ska få se några nu och resten ikväll fömodar jag. I detta nu sittar jag bara och smuttar på mitt te och lyssnar på Andrea Bocelli och Celine Dion. Ska ut och äta med några kompisar från nian senare ikväll och om vi hinner tänkte jag och Valeria hoppa in en snabbis på bio. Ser fram emot ikväll, hoppas att det kommer ett gäng så att vi blir några.


3

Det är den tredje december och inga tecken på snö...
Ikväll jobbade jag frivilligt på fritidsgården med några av mina godingar som Lolly, Bob och Nemanja. Det var otroligt kul och ibland hade vi chansen att smyga ner till scenen där våra duktiga artister upp trädde. Min absoluta favorit från kvällen som jag ÄLSKAR är I-Smile från Slag från hjärtat. Han sjöng bland annat:





En annan av kvällen favoriter va ju Hoosam från Highwon.
Respekt till I-Smile och Hoosam när dem tog upp viktiga saker mellan låtarna som får en att tänka efter ännu mer på vad de egentligen vill få ut av musiken. Det va TÖÖÖNGT BROR!

Efter det så skulle det inte gå någon buss på typ en kvart så jag ringde till Valeria och pratade med henne och började gå i stället. Det var kallt men skönt. Pappa satt i soffan och kollade på UFC. Matchen såg lovande ut men spårade ur lite och blev trokig så du gick han och la sig medans jag har redigerat bilderna som jag tog när jag var på hans kontor sist. Hoppas att han ska bli nöjd med dom, här får ni ett smakprov:


22

Det räknas fortfarande som fredag tycker jag! Jag skyndade mig faktiskt att skriva nu så jag lovar ett längre inlägg om en stund när jag har ordnat lite andra grejor så at säga.



2

Lunch! Hann inte äta frukost imorse så var riktigt hungrig till lunch. Har inget intressant att berätta nu ju för det har fortfarande inte börjat snöa. Ikväll ska jag till fritidsgården och jobba lite så det ska bli spännande. Har ingen aptit men är hungrig, vet inte hur jag ska ta i tu med det problemet. Jag äter alldeles för lite i skolan. Har inte sätt dagens avsnitt av julkalendern men det får väl bli min sysselsättning på bussen.


23

Nedräkningen har nu officiellt börjat! God natt, sov gott, dröm sött. Och för Guds skull glöm inte julkanendern imorgon!


1

Idag är det första december! Här sitter jag i en busskur och väntar. Idag ska jag hem till pappa nämligen. Snön har inte kommit ännu och jag börjar undra om det kommer att bli någon riktig jul i år! Vinyl börjar ju alltid att spela jullåtar i december så från och med idag ska jag lyssna på Vinyl varje dag tills julen är över. Julkalendern mina vänner ser mycket lovande ut. Kollade imorse på väg till skolan och den kommer att bli helt strålande bra! Från och med idag tänker jag skriva minst två inlägg till jul. Ett där det står vad det är för datum och ett där det står hur många dagar det är kvar till jul.


RSS 2.0