나랑 결혼해 줄래


BIGBANG


If you don't tell her, she will never know...


Sometimes

Idag har varit underbart! Sovmorgon och en skoldag som bara flöt på. Efter skolan åkte jag och Sharooon till Lilje. Mormor var där så jag följde med henne hem till Västertorp och hämtade lite böcker. När jag kom till pappa åt jag lite och slappade med Vincent innan jag stack iväg till gården. På gården hade vi det underbart. Jag var så trött och helt uppe i varv att jag skrattade hela tiden! Mot slutet spelade vi Wii just dance 3. Det var sjukt roligt och bra träning, ska tvinga mamma köpa det till mig så jag kan spela det när jag vill. Imorgon har jag planerat en liten tripp till Nacka och folket där!


So true!


Jörgen Brink

Än en gång känner jag mig tom på ord. Vasaloppet gick ju av stapeln idag och Jörgen Brink vann för tredje året i rad och inte nog med det så tog rekord för andra året i rad. I fredags så la jag mig fullt påklädd i en soltol och kollade på stjärnorna (på landet). Det var så vackert det bara kan bli och månen lös nästan starkare än solen. Imorgon ska man tillbaka till skolan vilket jag är mycket stressad och bekymrad över. De kommande veckorna kommer att vara ett rent helvete med många prov och uppgifter som ska klaras av. Det enda som får oss att kämpa igenom det här är ljuset i slutet på tunneln som sakta men säkert börjar närma sig. Om cirka tre månader är det dags för sommarlov!


Forever alone

"Valerias kompisar" måste ju tro att jag inte har något liv. Så fort man blir några fler så pratas det bara ryska och ikväll kändes det ganska tråkigt, trots skridskorna. Den ultimata dissen kom när jag skulle vara snäll och krama alla och säga hejdå. En av tjejerna som jag bara sett några gånger förut stirrade på mig (värre än att kolla snett) men lyfte väl på ena armen. Känner mig så konstig och efter det bara går just nu!


Roddan

Rodny (från förra årets BB) sitter på tåget! Okej det är ju ingen världsnyhet eller så det var länge sen man såg honom bara. För övrigt skulle jag kliva på det tåget Valeria satt på men klev istället på det som gick åt fel håll. Det är också en såndär Denizklassiker, att sätta sig på fel tåg. Sist jag gjorde det märkte jag det inte i snabbt heller, det tog drygt 20 minuter! I alla fall så ska vi åka skridskor idag igen och jag är såklart överlycklig, det är något med skridskor som gör mig väldigt lycklig. Nu börjar jag låta töntig så vi hörs senare, förmodligen på väg hemåt då.


Klassiker

Utlåst! Sitter i trappen och väntar på att någon med nycklar ska komma och öppna åt stackars lilla mig. Det blev en långpromenad med musik pumpande i lurarna. Så skönt att bara blåsa ur skallen med bra musik och slippa tänka ibland, fast det blev en del dagdrömmar också mohaha! Klockan är inte ens tolv!! Nu ringde mamma och sa att Peter är på väg hem. Jag skulle nog kunna gå ut någon timme till, det är så skönt nu när det inte är för kallt för att vara ute. Ska ringa till Jordbro om en halvtimme och kolla vad vi ska hitta på idag. Ja ja ska ta en dusch när jag blir insläppt här men vi hörs bebisar!


Godermorgon!

Ska jag våga mig ut ur rummet? Hantverkaren kom för en dryg timme sen men jag vet inte om jag vågar gå upp. Vaknade runt åtta när jag fick ett samtal av en morgonpigg människa. Nä men nu känner jag mig (snart) redo att gå upp.


Morning face


Time to sleep, again...

Som vi sov inatt! Vi somnade runt tolv och vaknade runt tolv och ändå låg vi kvar och slappade i flera timmar. Någon gång på eftermiddagen åkte jag förbi vendelsö och hämtade några saker och åkte mot Hagsätra. Ingen tid kvar att slösa så jag bytte kläder och sminkade mig lite snabbt. Kommer ingen vart med det här inlägget för det finns inget intressant som jag faktiskt vill skriva om. Jag var ute med Valeria och dom andra men det låter ju inte lika roligt när man skriver det... Det blev så att jag sov hemma i Hagsätra inatt, ensam. Tidigt imorgon förväntas det dock komma hit en hantverkare och fortsätta renovera vårt kök. Det luktar konstigt i hela lägenheten så det kanske inte är så bra att vara hemma egentligen. Imorgonbitti har jag tänkt ta en kort joggingrunda om det blir lika fint väder som idag. See yah bitchesss!


RSS 2.0