King Tan

Kärlek till mat är den starkaste som Valeria säger. Jag träffade henne i stan runt halv fyra och så började vi gå omkring som vi brukar och bara hade det bra. Hon letade efter en present till en kompis men vi lyckades inte hitta något roligt. Då kom min käraste på att vi kunde gå och äta. Vi gick vidare på vår promenad och stannade en bit in på Rådmansgatan och gick in på en liten asiatisk restaurang vid namn King Tan. Som vi åt och ändå ville man bara trycka i sig mer när det var stopp. Jag har en hemlis för er som jag ska avslöja för er, jag har aldrig varit på restaurang utan föräldrar förut!


Fel tillfälle!

Kom hem för en stund sen och är helt ensam hemma för tillfället så jag tänkte sätta mig vid datorn en stund innan alla kom hem. Problemet är att internet inte funkar och därför skriver jag från mobilen fast än jag är hemma. Jag har lovat Baby J att lägga ut lite bilder från lördagen plus att jag själv tänkt lägga ut lite bilder från ikväll men det får vänta. Då kan jag väl passa på att berätta att jag börjat läsa på en ny bok son heter "Som om ingenting" kan lägga upp en bild på den sen. Har bara läst ett kapitel men det ser lovande ut, har väntat länge på en bra bok efter alla dessa skitböcker.


"vänta, krama Diniz"

Natten tillbringades på Andreaz soffa där jag somnat igårkväll. Gick upp till vardagsrummet vid halv sex imorse och satte mig i soffan tills Linda skulle åka iväg med Vincent till dagis. Han var inte det minsta sur och när han stod där på verandan så sa han vänta och kom tillbaka och gav mig en jättekram och de mjukaste små pussarna som han sedan torkade bort igen. När dom åkt lade jag mig i en soffa och pappa i en annan. Inte alls konstigt somnade jag efter en stund. När jag vaknade några timmar senare upptäckte jag att han stoppat om mig lite innan han åkt till jobbet. Folk måste tycka att jag är konstig som sitter här och gråter på bussen. Det är nog mitt sätt att uttrycka mig på helt enkelt, jag gråter när jag kommer till både toppen eller botten. Vi vet ju alla var jag är nu!


Kantarellfight

Inatt somnade jag och Johanna kanske runt 2 och vaknade halv tolv imorse. Vi låg och drog oss en bra stund men sen när vi gick upp var vi redo för frukost. Sötisen frågar om jag gillar ägg och jag älskar ju ägg och säger ja. Då säger hon att hon knappt kan steka ägg så jag ställer mig och steker två ägg var och sen sätter vi oss och äter. Jag säger att det är gott att äta på mackan och hon säger bara jaja visst men struntar i det ändå. Hon är verkligen som ett barn ibland, man blir så full i skratt när man är med henne. Jag var ju såklart tvungen att föreviga ögonblicket som man säger så jag tog lite bilder men dom laddar jag upp senare när jag har min egen dator.
Ungefär klockan sex åkte jag hem till pappa igen. Vincent var jättegullig och skulle försöka leka och koncentrera sig på sin film samtidigt. Sen gick Linda ner och badade med honom nästan samyidigt som pappa kom hem. Pappa berättade att det fanns orensade kantareller i kylen som jag kunde börja rensa lite om jag ville och det slutade med att jag satt där runt bordet med både honom och Andreaz. Det blev jättegott när pappa lagade till dom. När Vincent lagt sig så satte vi på en jättehemsk film som hette Exorcismus som verkade lite knäpp i början men det var faktiskt grym om man gillar hemska skräckfilmer med öppna slut. Nu är det UFC som står på listan, dags för den allra senaste galan. Känns grymt !

Prty?

Party hard or not at all!!


Turk på burk

Sitter på tunnelbanan nu på väg hem från farföräldrarna mina. Som sagt är dom helt underbara och det går inte att inte älska dom. De stöttar mig in i det sista och älskar en för den man är. Dom får en alltid att känna sig som världens bästa. Plusset i kanten är ju när mina gamla turkar lagar mat !


Lita inte för mycket på dig själv

Ni vet när man tror att man har rätt. När man säger att man vet vad någon annan tänker eller känner, då har man oftast fel. Om några timmar är jag i Vendelsö och kramar om dom jag älskar igen. Jag har ju alltid "vetat" att dom tycker si och så men det har jag ju egentligen inte gjort för dom vill att jag ska komma dit. Farmor och farfar pratade med mig och sa så mycket klokt till mig och det känns som att det här kommer att sluta bra efter allt.


Tar mod till mig

Nu gör jag det, bättre sent än aldrig. Eller hur?


Matad

Vet inte riktigt var jag ska starta faktiskt? Provet idag gick okej vilket innebär att jag förväntar mig ett betyg mellan D och C. Jag har inte mage att kalla det bra men jsom ni vet så har jag pluggat jättemycket till det här provet. När jag satt där och skulle lösa de uppgifterna som jag kunde gick det så jävla enkelt och det var askul att det kändes som att jag fått ut lite av pluggandet i alla fall. Det måste ha sett kul ut när jag viskade YES och gjorde segergester. Nämnde det kanske inte igår men jag åkte till farmor och farfar efter skolan idag. Dom har, som vanligt när man kommer hit, matat mig och servat mig som de änglar de är. Vi har pratat lite om hur det står till mellan mig och farsgubben men det är inget kul att veta om det så den biten kan vi skippa idag. Vi har kollat på postkodmillijonären, Idol, Lucky you och sappat lite, plus att jag kollade på några SN-avsnitt på VK alldeles nyss..



Bilden tagen av mig i somras innan hon åkte till Turkiet, vid lilla sjön här i Nacka.


Fail ?

Det var inte mycket jag gagnade genom att gå på extramatte idag inte. Provet imorgon går förhoppningsvis bättre än förra gången för jag har verkligen kämpat med matten med det känns hopplöst när man har en gammal sköldpadda till mattelärare som dessutom är helt oengagerad. På lördag hoppas jag på lite party! Veronica fyller år och ska ha ett halloweenparty så jag hoppas att jag får gå. Om jag får sover jag över hos min gamle vän efter och det kommer bli awsome som flickorna i BRB säger. Nu när jag kommer hem ska jag gå igenom morgondagen lite, båda skola och fritiden efter. Behöver skicka in lite arbeten osv. Nice nice!


Back to school

Hellu! Sitter på tunnelbanan på väg TILL skolan för andra gången idag, dock till torra norra i stället för den bästa skolan. Jag hann käka lite, byta om och somnade faktiskt till i en kvart. Om det inte vore för att jag är inne i min lingonvecka skulle jag nå toppen. Det slank i mig en Ipren så jag ska nog klara mig fin fint. Överraskningen som jag pratade om igår genomförde jag bara några timmar efter jag skrev det faktiskt. Chokladbollar var överraskningen! Jag la dom så fint i en låda som jag sen slog in som en present. Reaktionen jag fick när hon öppnade den var helt underbar, "vill du att jag ska bli fet?!". Vi tränade lite då också men framförallt lekte vi snickare och skruvade loss luckor i köket. Peace out då, hör av mig på väg hem sen. Om inte så har jag dött av PMS...


Baby love, my baby love



AAH, två helt underbara bilder som jag hittade när jag var ute på nätet och lookade !

You deserve nothing but the best

Denna dag har inte varit så speciell i sig men vi kan ta lite småsaker som hänt ändå :) Träffade födelsedagsbarnet Anna GBM på väg till skolan, hade matte med HÅKAN, långlunch, tråklektioner utan mening, pratade i phone med Daaaani, satt kvar efter skolan och pluggade tsm med Hanna som för övrig är en underbar person, åkte hem, fick uppleva ett förortsbråk, kom hem, slängde i mig mat och nu är det chill som gäller.
  Det finns en person i mitt liv som jag uppskattar väldigt mycket och känner nu att det är dags för en överaskning att äga rum. Ska strax gå och förbereda inför imorgon då jag ska göra det men jag förmodar att ni tyvärr kommer att få veta tidigast fredag annars kanske jag avslöjar mig själv...



Bild tagen från internet

Fat ass

I know I'm a fat ass bitch but i don't think I care... Igår så gick jag direkt hem till Kattis efter skolan. Åt några bitar mat och satte mig på hennes väldigt obekväma träningscykel. Många minuter hade det inte gått när jag steg av och kastade mig ut över mattan mitt i rummet och bara andades, då sätter människan på en träningsdvd. Hon kunde övningarna utantill medans jag låg där som en handikappad sälunge och försökte så gott jag kunde. Charlies änglar skulle hon pront kolla på så jag satte mi på cykeln i några minuter till. Efter det satte jag på den där dvdn igen, fast besluten att jag skulle kvara det och det gjorde jag också till största del.



Bilden tagen för två veckor sedan av mor min. Limpis och jag leker gladiatorer i klätterställningen och här, gott folk, ser ni min enorma rumpa...


Happy mornin', happy day

Det funkade verkligen att lägga sig tidigare. Morgonen har flutit på enkelt och mamma har inte behövt stå ut med mitt gnäll och tjafs som vi annars har. Underligt hur man bara kan ändra på saker bara man ger sig fan på det. Det här är verkligen något jag kommer få ångra att jag har skrivit för jag brukar alltid säga att jag inte kan. Dags att ändra på det nu förmodar jag. Tunnelbanan för mig längre in mot staden och det är snart dags att hoppa av och byta. James Morrison sjunger för mig och fyller mig med energi och styrka. Lovar mig själv att vara glad idag, älskar er.


Godnattish

Nu funkar appen igen! Ingen aning om varför den höll på och krongla tidigare idag. Baby J och Baby D hade en liten återträff idag och bestämde att vi skulle höras snarast och kanske träffas i helgen igen. Det var precis son förut och vi började fjanta oss på en gång, det går knappt att ha en allvarlig konversation oss emellan. Aa det var jättekul faktiskt! Badade, åt och pluggade lite när jag kom hem och nu ska jag lägga mig och sova så att det inte blir för sent igen. Godnatt alla älsklingar! (bilderna tagna i somras hemma hos Veronica)


Gudmor

Jag antar att min kära gudmor får skylla sig själv för att hon tackade ja till at bli min gudmor. Nu kan hon knappt säga nej till mig när jag frågar om jag får sova kvar. Helgen har tillbringats med henne och igår gjorde vi något som jag vet att ingen annan skulle ha gjort på en lördags kväll, vi gick från hagsätra till liljeholmen. Mamma jobbar ju där och hon trodde inte ens på oss till en början men det kan man ju förstå. Målet var ju liljeholmen men ärligt talat trodde jag inte att vi skulle orka gå hela vägen. Right now kollar vi på SN tillsammans och hon berättade just att både Jessica, hennes kompis, och hennes systers man också älskar det! Haa det känns underbart att jag inte är den ända som geekar det!


Fact is...

... I miss you very much. Det är inte nyttigt för oss att vara ifrån varandra. Det är väldigt jobbigt att inte kunna umgås på samma villkor. Du kan inte föreställa dig smärtan av att påminnas om att du inte tillhör mig längre och att se bilder på dig ska vi inte prata om. Klumpen i halsen kväver mig snart, du var trots allt den jag alltid skröt om, den jag såg upp till, den som jag så gärna ville göra stolt. Nu tror jag att jag vet vad som gjorde att det blev så här i grund och botten, det ligger långt tillbaka och jag kommer aldrig att glömma första och sista gången jag såg dig fälla en tår. Du kommer alltid att vara en stor del av mig hur mycket jag än förnekar det. Förlåt att jag gjorde dig besviken, älskar dig.


Är de, jag svär bree!

John Blund lyckades till slut natta mig runt klockan två-tre inatt så när mamma kom in i sovrummet imorse så hade jag fortfarande hörlurarna i öronen och datorn i famnen. Regelbunden migrän är inget roligt kan jag meddela och idag är den här hos mig. Värktabletter är min räddning när de får värken att sakta lägga sig mer i bakgrunden. Peter står och lagar mat, vi kom precis hem från centrum där vi handlade mat till helgen. Lat är bara mitt förnamn när det gäller lediga dagar, jag måste läsa i min engelska bok men skulle behöva plugga både matte och franska också. Men jag har trots allt imorgon på mig också.



Här är en bild från min gamla IPhone. Den är tagen i min gamla skola i engelskarummet, på bilden har vi två riktiga sköningar som heter Sandra och Johan.


James Morrison


Turkiet 2010, drömmen i ett fjärran land



Alla bilderna är tagna med min gamla ericsson så jag tycker att jag lyckade ganska bra med den usla kameran ändå. Saknar Turkiet med hettan som aldrig försvan, VM med farfar och Nevsat, all god mat som ingen av mina föräldrar lagar, oändliga dagar på stranden och alla fiskarna i havet. Allt detta kommer jag ihåg bara av att kolla på några bilder, jag skulle kunna beskriva dag efter dag för er i en hel månad. Det är mitt paradis och en dag ska jag köpa mig ett hus och flytta dit.


Stay natural

Skip the makeup and be yourself!


Ice cream-dream


Kvällens idolfavoriter






Det var en klar förbättring ifrån förra veckan och Robin gjorde sitt bästa uppträdande idag!

Mitt hjärta går i tu!



DEN ÄR HÄR OCH DEN ÄR UNDERBAR! BLIR GRÅTFÄRDIG AV ATT KOLLA PÅ DEN !!


Vart jag mig i världen vänder...

...står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig. Skön låt. När jag klivit tunnelbanan kom Emma fram till mig. Emma som jag berättade om för någon vecka sen, hon som jag gick i skolan med här i Hagis när jag var mindre. Hon skulle hem och ut med hunden och sen iväg igen så jag bjöd in mig själv lite fint. Hennes hund är jättefin och alldeles sprallig, underbart att se så mycket energi. Önskade att min mamma mu också gillade djur lika mycket som Emmas mamma. Emma har haft hur mycket djur som hels men just nu har hon fyra katter och en hund. Kattis söta katter Hjärtrud och Gunnar får räknas som mina då.


Я просто люблю тебя


Ja här har ni lite bilder från i söndags när vi var ute och lekte i det härliga höstvädret. Det var riktigt kul och det finns flera bilder när jag också leker men dom kanske ni får se ne annan gång. Namnet på inlägget är ryska och betyder Jag älskar bara dig, det är en väldigt fin låt av Dima Bilan som jag älskar. Jag lyssnar också på låtar på andra språk som franska, spanska, turkiska, portugisiska(?) och flera.


Allt eller inget?

Efter idag känns det som att allt antingen är bra eller dåligt, svart eller vitt, det finns inget mittemellan! Är det inte de vi svenskar ska vara bra på här i landet lagom? Provet gick trögt men jag är glad att jag pluggade på för de som inte gjorde det gick det inte alls. Efter provet hade vi inga fler lektioner men jag satt kvar med Jasmin i skolan en stund och arbetade lite på vårt grupparbete. Sen såg jag på FB att mor min var på väg till stan så jag skyndade till henne och musade lite. Efter det skulle jag och Anna gå till Sergels biograf och byta in några biljetter som hon fått i present men han i kassan sa att dom inte funkade, vi ville ju ha biljetter till break of dawn. Så då betalade Anna typ 600 kr för oss båda men hon ska såklart få tillbaka pengarna men hon är ändå så snäll som lånade ut. Känns som att jag har hittat en person som liknar mig ganska mycket, hon och jag har samma humor, är lite smått blyga eller men just nu känns det som att hon är en av de mer pålitliga i klassen. Vill bara påpeka att han som sålde biljetterna var ett jävla ashole och kan gå och ta sig! Och det var egentligen det inlägget skulle handlat om... Att det antingen ska gå åt helvete med något eller så blir det perfekt. Tack Anna i allafall !


Once again

Klockan är inte ens sju och jag ska snart byta tunnelbana i Gamla stan. Klockan ringde fem imorse och jag hade en tanke om att jag skulle vara vid skolan runt sju och det kommer jag att lyckas med. Än en gång vill jag bara påpeka att det är underbart med mörker och tystnad, allt blir verkligen fridfullt. När jag kommer till skolan ska jag sätta mig och plugga lite till, kanske inte helt oväntat. Och jag vet av erfarenhet att det inte kommer att dyka upp några elever innan ungefär kvart i åtta. Det är underbart! Just nu lyssnar jag på SR Klassiskt vilket bara gör det hela magiskt (tyck att jag är töntig om ni vill för jag gillar som sagt all sorts musik). Annars kommer det vara en fiktivt soft dag, känner mig inte ens trött nu men den smällen får jag väl ta när den kommer ikapp mig...


God natt förfan!

Har pluggat ikväll... Inte mycket att tillägga, utom att jag saknar min lilla bisou! Mitt lilla pandabarn, Bische <3


After a hurricane comes a rainbow

Sov som sagt hos Kattis igår vilket betyder att man får gå upp tidigt. Och fy så kallt det var hemma hos henne men även hos oss. Vintern är redan på ingång och det ser jag väl som positivt. Nu kom jag inte med det tåget som jag skulle åka för att folk är för själviska för att göra plats åt andra! Det känns skönt att inte behöva tänka på historieprovet längre, dags för kemi och matte!


Wanna be on top

Sitter vid Kattis dator nu. Har läst kemi ett bra tag nu och framförallt repeterat och gått igenom gamla frågor men också börjat läsa på kapitel 5. Vår lärare, Johan, har ju gått igenom många saker under lektionerna så det som står i det nya kapitlet känner man ju igen ibland. Det är faktiskt jätteintressant att läsa kemi! Jag hatar allt som finns när jag inte förstår men kemi och matte kan vara riktigt kul. Hah om jag tänker efter så gillar jag de flesta ämnena utom franska som bara är en pina (om man inte är i Frankrike för då praktiserar man ju liksom). Nu sitter vi här och ugglar framför teven och kollar på Erik och Mackan. Vi hann se några sekunder av top model precis när hon satte på teven och Tyra blir bara vackrare och vackrare för varje är som går.


Men titta vad jag hitta!

Se här vem jag hittade på vägen hem, Limpis kära syster!


In the end of the tunnel

Man kan aldrig veta säkert hur något kommer att sluta innan man är där. Att tänka så känns skönt för man kan faktiskt inte förutse exakt vad som kommer hända innan det händer. Nu är historieprovet avklarat men på torsdag är det kemiprovet i stället. Historian var verkligen inget jag kunde rå för, jag klarar mig nog men väntar mig inget toppbetyg där. Vi har ju matteprov nästa fredag också... Men kemin i alla fall! Den känns mer konkret och det känns som att man har en ärlig chans att klara det om man pluggar. Ska sätta mig med den nu direkt när jag kommer hem. Det känns lite jobbigt att man måste prioritera, man får liksom göra läxorna i sista sekund för att man måste plugga inför proven.


Success or progress?

Vad är bäst? Själv tycker jag att det är skönt att man kanske inte förstår allt som man ska göra eller lära sig på en gång. För mig är de bästa ögonblicken när man äntligen förstått, det är som att man helt plötsligt bara kan det. Den känslan är obetalbar, man känner sig så stark när man har listat ut hur det går till. Ni vet säkert att jag är på väg till skolan, idag får jag springa till skolan om jag ska hinna men det är jag väl villig att göra? Denna morgon är det Justin Bieber och Elvis om vart annat i mina phones. Här kommer en bild på min frilla idag!


&@?'#%*^+= ?!!

Nu fuckade ju allt upp sig med den här jävla appen men ni får ursäkta mig för det. Hoppas ni njuter av mina hemska bilder, hörs imorgonbitti mina älsklingar!


Here comes the chock ! Nr 2

Ucsh hatar fötter men mina egna går bra, haha ser bara lite äckligt ut...


Here comes the chock ! Nr 1

Error, vi tar två bilder i taget!


Antiken

Perspektiv ! Det är det vi ska välja, ett perspektiv och jag valde genus vilket jag fortfarande är nöjd över. Frågan är bara hur någon i vår stackars klass ska göra bra ifrån sig när vi har haft så få lektioner med få instruktioner. Jag har haft otur med min dator ikväll också så jag har bara kunnat läsa och plugga för hand. Imorgon är det stora provet . Som vanligt känns det hyfsat såhär på kvällen när jag fått lugna ner mig lite. Nu sitter jag här på toa och tänker på att jag tog massvis med bilder igår som ni inte kommer att få ta del av på ett tag för jag måste plugga och stuff. En sak som jag gjorde mycket förut och som nu kommer smygandes igen är att jag somnar någon timme på eftermiddagen. Här kommer lite bilder på alls hemska raseriutbrott jag haft ikväll, tappade en tånagel igår också.


Hur ska jag ha det?!

Bra eller dåligt? Ena sekunden känns det som att alla är emot mig och andra så är det bättre än någonsin. Igår tog det hus i helvete men sen på eftermiddagen gick vi ut och allt löste sig. Idag kändes det jättebra tills vi hade lunch för då blev jag tjurig och när vi hade engelskaprov kändes det awsome. Ja det är ju helt enkelt förbaskat och framförallt förvirrande. Imorn är det historian som sätts på prov på eftermiddagen. Ska verkligen anstränga mig med det sista så kan man väl hoppas på det bästa. Vi fick tillbaka matteduggan idag och det gick så bra att jag är stolt över mig själv! Men så slås man igen av tanken på om han hade varit stolt över mig... Whatever! Här kommer en av många bilder som jag hittade på en Wallpaper app.


Cosy kitchen

Sitter här på en matta i köket och njuter av nattens kortvariga tystnad blandad med låg musik i mina hörlurar. Ärligt talat så älskar jag att sova men jag skulle få dåligt samvete om jag hade somnat med dom andra, det är verkligen synd att amn inte stannar uppe längre än vad man gör på lediga dagar. Jag rekomenderar det starkt. Tryggheten i familjens sovande kroppar får en att glömma alla världens problem och jag känner mig mer lugn och fridfull än på länge. Nu har jag suttit och lekt med bilderna som jag la upp i förra inlägget en bra stund och ska kolla på mitt fjärde avsnitt av SN idag.


Right next to you

Here comes Friday vs Saturday!


F**K !

Att ha så trokigt som jag har på mina helger är obeskrivligt för tillfället. De senaste helgerna har fan varit värre än vardagarna! Vi åt på restaurang ikväll och jag klarade mig nästan igenom hela middagen men på slutet var jag tvungen att gå därifrån för att jag skämdes så mycket för hur min egen familj betädde sig. Ni vet säkert hur det är att bli generad och skämmas lite men jag skämdes så mycket att jag blev irriterad och gick därifrån! Nu har jag pluggat i någon timme och har lugnat ner mig lite så jag kanske kan gå ut i vardagsrummet om en stund. Jag har tagit en del kort under dagen på Linn's kalas så det ska ni ju få ta del av senare, så det så!


Sleepyhead

Somnade i några minuter när jag kom hem och det var så jävla varm och mysigt, jag var helt inpackad. Många minuter blev det inte innan någon kom och störde mig i den perfekta sömn jag låg i. Gick upp och ut i köket där Ann-Sofie, en vän till familjen, satt och pratade med mamma och Peter. Så jag kände för att plocka fram några bullar ur frysen och värmde till oss. Nu har mamma och Peter varit borta en bra stund och jag är hemma med ungarna. Det ska bli taco ikväll så just nu är jag jättehungrig för att jag inte ätit något mellis. Dead by Aprils nya album är bara för bra måste jag säga igen! Musik är något jag älskar och avgudar, jag gillar absolut alla sorters musik men dock inte alla låtar.



Bilder tagna av: MIG
Förra julen när jag fick mina hörlurar, överlycklig och smilar med skenan i munnen.


Kan Dee

Kan Dee är underbar!!



Bild från:
http://www.kandeeshop.se/sv/linnen-kandee/551-kan-dee-linne-bomull-lovebird-vit.html


Dream a little dream of me

Sweet dreams til sunbeams find you
Sweet dreams that leave all worries behind you
But in your dreams whatever they be
Dream a little dream of me


Bild tagen av: MIG
Några uteliggare som slumrar i humlegården...


mustasch

Ja vad ska man säga, det är ju lite svårt att undgå allt tabalder om Juholt. Att han förtjänar detta är jag inte säker på, han erkänner ju till och med mycket av det han anklagas för och vill gärna korrigera och göra rätt för sig. Håkan Juholt är en bra människa och jag tycker han känns mycket mer ärlig än många partiledare. Han skulle kunna avgå men det skulle bara göra honom till en svag politisk person och han säger i sveriges radio att han har mycket stöd och inte kommer att avgå. GO Juholt! Min egen politiska åsikt är jag inte riktigt säker på men jag har gott om tid att tänka ut det, närmare bestämt två år.


Mörmör

Min kära mörmör håller på med storbak inför Linn's kalas på lördag och nu bakas det bullar. Limpis och jag hjälper ju såklart till.


Old town

Chillin' in Gamla stan och väntar på att tunnelbanan mot Hagis ska dyka upp. Nu gjorde den det! Fullt här... Skitkul! Imorse hann jag faktiskt i tid trots att jag missade det första tåget. När man kom in i klassrummet så hade inte som många kommit än och läraren var inte häller där från början. Katja och Wendela kommer in i klassrummet och efter en stund så sitter alla med en varsin minicupcake och mumsar. Dom änglarna hade bakat hur många som helst och alla fick smaka! Kemilektionen hade sina stunder också måste jag säga, ska försöka lägga upp ett klipp senare idag på vår lilla explosion. Ciaoo så länge!


Jag vill ha en egen måne

Månen är som vackrast på morgonen. Gick upp innan sex imorse också, trippade hemåt medans Kattis skyndade till tunnelbanan. Jag fick väl sova några minuter hemma också men det var väl inget att hurra för. Det var gott med lite frukost och sen följde mamsen med mig till tunnelbanan. Mormor och mamma skulle mötas i centrum och köpa ingredienser till bageriet där hemma. Dom ska fixa inför Linn's kalas på lördag. Aah nu spelas "Baby I'm a fool" i mina hörlurar!


Uttöjning


Tututuuuututututututuututuuuuu!!


There are things I never knew

Pratade nyss med den person som alltid lyssnar på mig om jag behöver det. Hon är helt underbar, jag kommer aldrig att släppa taget om den människan! Hon heter Jonna och jobbar på Brandbergens fritidsgård. Jag ringde henne den här gången men nästa fredag har jag lovat att jag ska komma dit och snacka. Vi snackade bl.a. om ett gäng killar som jag vet vilka det är som har råkat illa ut och det känns faktiskt jättesorgligt. Dom är jämngamla med mig och dom är så supersnälla och gulliga men när man hör om det som har hänt nu känns det lite som att man bara vill skaka vett i dom och krama dom tills dom lovar att inte göra om det. Min lillebror berättade det vid middagen, att en av killarna som är två år yngre än mig ligger på sjukhus och man blir verkligen ledsen..


Maraca

Hade labb sista lektionen och jag var med Wendela och Allan. Vi var såklart bäst! Efter skolan åkte jag och mötte lillebror Adde Padde så åkte vi hem till mamma. Nu har jag fixat en av mina gamla uttöjningssmycken så det ser vettigt ut.


Dugga

På väg till skolan som alla andra dagar och ska göra den där suggan det första som händer! Inget att göra, inget att göra. Kattis lindade ju in mitt huvud med värsta bandaget och det fastnade typ i själva smycket så jag fick nästan inte loss den. Nu sitter det fast tussar kvar på smycket och trust me när jag säger att det ser hemskt ut.


IPhoneLove


3-2

Wwwiiiiiiiee Sverige leder mot Holland!! Haha överlycklig faktiskt och hoppas att de klarar sig. Här kommer lite bilder på mig och mitt öra som Kattis försöker rädda. Jag har inte skrivit det tidigare men jag håller på att töja ut det högra och det är redan infekterat nu vid fyra millimeter!


Lyckad

Shullullullu! Är på väg till Slussen för att möta min kära gudmor som jag ska sova hos ikväll. Gööllesnutten Katja och jag var på mattestugan och det kändes så lyckat när vi kom därifrån. Vi hade flera timmar på oss efter skolan innan vi skulle dit så vi gick på statsbiblioteket och kollade. Såklart tycker jag som blir ganska lätt imponerad att det var grymt.


Not good!

På väg från en lektion till en annan och tänkte informera er om mitt dåliga betyg på matteprovet. Ops ingen sista lektion och nu måste jag vänta två och en halv timme på mattestugan. Har dugga imorgon (mindre prov) också i matte. Men jag känner mig säkrare än förra gången (tre knack i bordet!).


Keep bleeding

Vaknade helt förskräckt imorse. Jag drömde att jag var i Vendelsö och träffade alla där och vi visste om allt som hade hänt men ändå var jag där. Det var någon konstig stämning men jag kommer inte ihåg om det var jobbigt eller inte. Vid ett tilfälle satt jag på min gamla säng och du bredvid mig, vi pratade inte riktigt men om jag kommer ihåg rätt så satt vi med varsitt papper och ritade och skrev. Ja ni vet kanske själva hur svår att det är att förklara drömmar speciellt om man inte kommer ihåg allt och att det känns logiskt när man väl drömmer det. Sömnen gick åt helvete, jag är jättetrött nu och tvivlar på att den här dagen ska fixa sig. Lovade Anna att jag skulle följa med henne till matten plus att jag behöver det själv så jag kanske är hemma runt halv åtta eller åtta ikväll. Imorgon är det ju meningen att jag ska fika med mamma, moster och Andreaz men jag vet inte om jag har tid. Måste snacka med Jasmin om grupparbetet idag för vi måste fixa det innan slutet på den här veckan och jag vet inte vilka dagar hon kan. Det mesta som jag gnäller om är i och för sig bara mitt eget fel. OMG! Dede och anneanne kommer tillbaka om tre dagar!

Jag gråter bara i regnet


Spöktimmen

Spöktimmen är kommen och klockan är för mycket. Jag är ledsen för att jag inte har lagt upp någon bild från Veronica men det är för att den där jävla appen på min IPhone vägrar att fungera! Nu har jag i alla fall gjort lite fransk, och då menar ja väldigt lite. Historian läste jag igen och försökte men kom ingen vart så jag gav upp det (för stunden) och fixade tvätt sen var det dags att dra sig in mot stan. Jag mötte min fru på centralen och vi gick och kollade i affärer på drottninggatan och sen nere i gallerian men det var inget som kändes särskild lockande. Vi skulle ha gått på mattestugan men vi sket i det plus att jag ska dit imorgon! Min fru skickade mig en bild på VK som påminde mig om att den fjärde twilightfilmen är här om ca en månad och sex dagar:


Studiedag

Studiedag... Det ordet säger väl inte så mycket utom att man ska studera antar jag. Har precis ätit frukost och kollat på ett avsnitt av SN (Supernatural). Nu ska jag plugga historia sen franska och matte. Till matten så kan man ju faktiskt lyssna på musik men just nu känns det skönt att ingen är hemma så att man kan få lugn och ro till det man behöver. Hade en fruktansvär migrän igår och känner att den är på väg tillbaka så det är inget gott tecken. Tänkte lägga ut en bild senare idag på hur det såg ut hos Veronica när vi håll på med hennes kläder.


Escaping

I run away from reality and into my own world. I feel so cold, like a man without expressions. If I'm with you, I may pretend to have fun while I'm thinking of what I've done. But if you allow me to get past the worst I might show you a smile after all.


Bische Rosh

Ur mitt öga det slank en tår
när jag tänkte på dig och ditt blonda, mjuka hår

Du var den som gjorde det värt
att försöka behålla det som vi andra hade kärt

Nu har jag lämnat dig för stoltheten de ville behålla
jag önskar att jag denna situation kunde förtrolla
för jag saknar de dagarna jag dig kunde hålla

då du ville berätta något för mig eller bara sitta på mina trygga lår


Have I lost you yet?


Within my heart

Jag hade det jättemysigt hos Veronica men bara en stund efter att jag satt mig på bussen så höll jag på att bryta ihop. Det känns som att jag sviker Vincent ! Smärtan är otrolig och jag saknar honom mer än något annat. Nu lyssnar jag på Dead by April's nya platta och bara chillar. Mamma jobbar och kommer hem senare ikväll och då blir det förhoppningsvis lite familjemys om hon inte är för trött. Nu ska jag bara lyssna på musik och leka lite med mina bilder sen blir det nog så att jag spenderar natten med datorn tätt intill, fylld med supernatural.


Skrivet efter skolan...

Aah! Är på väg till brandbergen och känner mig så jäkla nervös av "någon" anledning. Nu hörrni vet jag vad jag ska göra, jag ska till Veronica. Vi har pratat om det så länge och nu äntligen ska vi få tjattra lite. Vi ska göra chokladbollar, känn er avundsjuka!  För er som inte vet så bodde jag i brandbergen och gick i skolan där innan. Nä jag kan bara inte sluta tänka på att jag skulle kunna träffa min lilla prins till lillebror, det pirrar i hela kroppen och alla sinnen säger att jag borde slå in numret till hans mor och fråga om jag skulle få träffa honom en stund. Ärligt talat så vet jag inte om jag är tillräckligt stark för att låta bli...

Östra

Nu har jag skrivit ut det jag skrev till engelskan igår och vi börjar inte förens om femton mintuer och det känns jätteskönt att ha lite tid på sig innan denna härliga skola fylls med ungdomar som mig själv. För er som aldrig varit i skolan kan jag säga att den är väldig vacker och gammal. Vi har många tavlor och konstverk och skåp med skelett och uppstoppade djur i korridorerna och det tycker jag är ganska coolt. Nu börjar det låta i korridorerna och de flesta börjar snart. Jag väntar bara på att någon i min söta lilla klass ska komma och göra mig sällskap snart. Btw så ringde jag till Valeria men som vanligt får jag inte tag på henne, hon kanske har sovmorgon eller något. Men när du ser det här kan du väl skicka ett mess att du är vaken och lever så ringer jag dig igen när jag har tid. Love you!


Uppe i ottan

Tidig morgon idag, man känner sig så fräsch när man kommer upp tidigt och ut i den kalla luften. Det är riktigt uppfriskande faktiskt! Skönt att man lyckades komma iväg i tid idag så att man hinner göra det man vill innan lektionen börjar annars brukar det vara så att ganska många kommer direkt från tunnelbanan till klassrummet. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra efter skolan. Jag lovar att uppdatera er när jag själv vet, hörs sen!


Nice guys

Har fått den där asjobbiga Nice guyslåten på hjärnan ! Ja är stolt över mig själv ikväll som har pluggat det som jag sa att jag skulle plugga. Jag började på det där nya i matten och fixade min engelskagrej till imorgon. Thihi jag är inne på den här härliga veckan som bara tjejer har en gång i månade och har ont som @*#%/&!! Men det gör inget eller hur... När man väl kommer till skolan och får hänga med lite söta killar så glömmer man snabbt bort sina bekymmer, tro mig det finns ett helt smörgåsbord att välja på i min skola och klassen är inte fy skam den häller. Jappsi dappsi kanske ska ta och sova en stund nu innan det är dags att gå upp igen. Mamma kommer att bli stolt om jag sover när hon kommer hem. Skit kollade på klockan nu och insåg att hon är hemma om en stund. Ingen Supernatural ikväll, har abstinensbesvär efter bara en kväll <3

Två bilder jag hittade från nian...


Waiting for tomorrow

På väg hem, har varit och bytt ut mitt gamla skal mot ett annat med mormor. Det var egentligen mamma och hon som skulle göra det men jag behövde nycklarna och så. Eftersom jag latade mig så otroligt mycket igår så får jag lov att plugga på ordentligt idag. Först och främst matte och engelska men historian kan jag kanske börja på om jag hinner annars har jag ju tid på mig under helgen. Imorgon hoppas jag på att få hänga lite med my Russian girl för hon åker iväg till Norge nästa vecka. Den här veckan har gått fort och det känns lättare i skolan för varje dag som går, dock inte lätt.
Idag försökte två av klassens persiska praliner, Jasmin och Sam, att locka in mig i ett litet förråd och ställa ett piano för...


Stuck

Stod still i globen och gullmarsplan en stund p.g.a. vagnfel. Har ont i huvudet också. Nä, inge kul alls. Ska ha historia första lektionen och sen lunch direkt så det är ganska soft.


Gray's anatomy

Sitter nyduschad och fresh i fotöljen och kollar på Gray's anatomy.

I WANT:

Jeffery Cambels:

Plugs:

Never regrett somthing that once made you laugh


Tu aimes voyager?

Slutade tidigt idag, är på väg till mammas jobb och hämta nycklar. Hon börjar jobba tre så vi hinner ju säkerligen hitta på något en pyttestund. Av någon anledning känner jag mig riktigt shoppingsugen, hmm har verkligen inga pengar just nu men lika bra är väl det dom skulle ändå vara slut efter några dagar... Men när alla papper har fixat sig och jag får mitt barnbidrag måste jag faktiskt köpa lite kläder. Vi hade franskaprov nu sista lektionen. Jag tyckte att vi hade alldeles för lite tid på oss, jag hann bara göra halva provet. Men det jag skrev kändes faktisk ganska bra. Man skulle skriva ett brev och det skulle innehålla vissa speciella saker. Jag har också upptäckt att jag är helt utom mig av längtan efter min farmor och farfar. Dom är ju i det jag definierar som paradiset men kommer hem till Sverige nästa torsdag. Kyss och hej!


Birds flying high

Somnade sent, gick upp tidigt, hann inte äta någon frukost, satte mig på tunnelbanan och here I am. Är snart i gamla stan och ska byta. Tog med mig två äpplen som vi plockade på landet i helgen, ett till nu och ett till mellis. Jag skulle ha börjat på min bok som vi ska läsa på engelskan men träffade en gammal klasskompis från Hagsätra och snackade lite med henne i stället. Roligt att slippa sitta ensam på tåget faktiskt, speciellt med henne. Det finns så mycket att prata om. Jaha matte nu utan musik för någon glömde sina lurar men det ska nog gå bra ändå.


BOMB

HAHAHAHAHAHAHA ! Helt galen bloggdag för mig idag, har gjort skitmånga inlägg för att vara mig. Den där nya bloggappen gör det ju så mycket lättare och jag tror att det kommer bli mycket roligare att läsa bloggen nu när det blir flera korta inlägg istället för sådär långa jobbiga som annars...


I call it life


Glömde nog att berätta om gårdagens ute aktiviteter. Ute i skogen
med klassen och udersöka lite you know...


Landet


Attack !

Kunde bara inte låta bli att ta ett kort med telefonen när jag såg att killarna satt så fint i soffan när jag kom hem.


Stadion

Slutade för en stund sen och följde med Zhou en bit och tog tunnelbanan från Stadion i stället. Den ligger lika långt ifrån skolan som Karlaplans station fast åt andra hållet. Sista lektionen fick vi en riktigt fet läxa. Jag är medveten om att det SKA vara mycket plugg på gymnasiet men just nu har vi så mycket att vi knappt kan hålla koll på allt. Sitter på tunnelbanan nu, kollar på lite bilder jag tog i helgen. Lägger upp några när jag kommit hem. Här kommer en bild på våran mattelärare som btw har fuckat upp det rejält för fler av oss:


From the window to the wall

Sitter i fönstret vid skåpen med mina finisar, ingen plats för höjdrädda direkt. Det är inte så mycket att se på den här sidan av skolan men det är ganska mysig och lugnt, speciellt om man känner för att plugga lite.


Första lektionen

Dagens första lektion var svenska. Vi hade bibliotekskunskap eller något liknande men ni kan inte ana var som hände, det var som i en amerikansk film. Jag sitter där som vanligt i ett klassrum på Östra Real på Östermalm och i ett fönster på andra sidan vägen dyker det upp en kille. Han öppnar fönstret, fixar till gardinen och hämtar en tröja. Ni kan inte tänka er hur snygg han var, definitivt dagens höjdpunkt!


You can be my reality

Som sagt är jag helt galen i Supernatural och ska snart börja kolla på tredje säsongen. Jag har dock en känsla av att jag måste kolla på lite färre avsnitt om dagen om jag vill att de inte ska ta slut. Just nu går ju sjunde säsongen på tv i USA så jag har ju faktiskt lite kvar att arbeta mig igenom. Serien får mig verkligen att smita från verkligheten, jag drömmer mig bort och glömmer allt som jag tycker är jobbigt. Det kanske gör mig till en svag person, att vilja smita från det som är jobbigt men just nu har jag inte lust med något annat.


Hur ?!

Hur ska jag kunna klara av skolan? Jag kan nog klara mig igenom den med lite slit men att det kommer gå bra vill jag inte lova. Det tynger ner mig mer och mer ju fler dagar som går och jag hittar inget sätt att ta mig upp längre. Och medans du får mig att må dåligt kan du bara inte hjälpa att såra de som tar hand om mig nu när du inte vill det längre. Som tur finns det andra som tror på mig och att jag kommer klara mig så jag behöver inte dig längre, du är inte värd någonting. Du var den personen som en gång var min största förebild men nu vet jag att den personen inte finns kvar.


SUPERNATURAL

Den här veckan har varit härlig bortsätt från att jag var sjuk tisdag-onsdag och att matteprovet gick sådär. Veckans höjdpunkt var dock den ultravackra Guillomme. Guillomme är en fransktalande 17:åring som bor i Bryssel, han pratar inte mycket svenska men hans ögon säger allt. Han är vikarie på våra fransklektioner men det är inte så lätt att jobba när han är i närheten. Vi har varit på landet i helgen och hade lite kalas igår för mamma och det var väl mysigt.

Men min absoluta nya besatthet är SUPERNATURAL !! Det är en tvserie som jag följde några avsnitt på tv förut som jag nu har laddat ner och på två dagar har jag lyckats kolla på fler än 35 avsnitt och några till blir det nog idag.


RSS 2.0