P.S.

Glömde berätta att vi bowlade ikväll. Det var kul till en början men jag är en dålig förlorare och jag kom sist så jag var ju inte överlycklig (eller pigg för den delen). Som sagt hörs vi snart igen. Har många planer för morgondagen men har ingen aning om någon av dem faktiskt kan bli av. Kyss och hej!


Dreaming

De senaste dagarna har varit helt fantastiska och sjukt roliga. Dygnet är det ingen som helst ordning på men det kan ju inte hjälpas när det är lov. I måndags firade vi Valeria! Det var otroligt kul och något man inte glömmer i första taget. Har inte sovit tillräckligt de senaste dagarna så idag har jag slumrat till lite när som. Sist till det senaste avsnittet av GG som var en besvikelse! Nu är vi redo för en riktig skönhetssömn så vi får höras mer någon annan dag, au revoir!


ALARM

Helgen har varit ganska awsome om jag får säga det själv! I fredags efter förra inlägget åkte jag och Valle hem till Hagis för att hämta some money. Helt plötsligt följde vi med Peter och trollen till donken och käkade lite. Vi fick skjuts till Älsjö, åkte till TC och gick till sergel. Vi såg This means war som btw var på premiär. På lördagen segade jag mig hela förmiddagen och åkte till Kungsan men Linn framåt kvällen. Klockan sex var det skridskodisko! Jag hade inte ramlat på hela dagen men på bara några varv ramlade jag två gånger och slog mig halvt ihjäl! Russian crew var också på plats som vanligt. Idag mina vänner... På morgonen vaknade jag och var en bitch som vanligt. Sen kollade jag på Rum Diary medans jag badade. Mamma har jobbvecka så vi åkte och lunchade med henne. Innan det bar av till Jordbro svängde jag förbi Vendelsö och lekte en stund med mina kära bröder.

NU MINA VÄNNER KOMMER VI TILL DEN INTRESSANTA DELAEN AV DETTA INLÄGG!

Valeria mötte mig som vanligt vid tåget. Hon var så söt! Helt överlycklig över sin dag. Vi gick till lokalen vi ska vara och fira henne imorgon, det var bara ett problem... Koden till larmet som dom hade fått funkade inte så efter den pipit ett tag började den tjuta, och då menar jag högt som en ambulans eller något! Mannen "hyresmannen" kommer ner och jag kan inte hålla mig för skratt, han var jätteflummig. Han börjar snacka om larmet sen helt plötsligt, från ingenstans säger han "nääääe sen ska ju jag gå och lägga mig" som om det varen världsnyhet! Vi stog som två frågetecken men när vi kom ut så kom bomben HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA han va bara så sjuk flummig, inte allt läskig eller så, bara snäll och dum. Ni ska bara veta hur mycket mat dom har gjort till imorgon, det skulle räcka till hela Ryssland!


Sportlov?

Glada miner och hög musik sprider sig i korridorerna, idag var sista dagen innan lovet! Det kommer verkligen inte vara ett lugnt lov men jag ser ändå fram emot att få åtminstone några sovmornar. Nu är skolan slut och jag ska åka skridskor! Hade så kul i måndags att jag bestämde mig för att dra med mig min lilla Björn och åka lite. Hörs senare gott folk, njut av lovet nu!


Dagens!

Idag var det nästan en vanlig skoldag. På idrotten fick vi åka skridskor. Det är så otroligt kul, man känner sig som ett litet barn så fort man kommer ut på isen. Det var ju massa härliga människor där och ganska många som var duktiga på att åka. Clara och Katja tog mig i varsin hand och åkte iväg med mig i superfart och jag kände hur jag log under hela tiden. Det var ren och skär lycka som flödade genom mina barnsliga och klumpiga korta ben när vi for över isen.
  Skrev precis klart franskaläxan och ska BÖRJA plugga lite matte nu halv elva på kvällen. Matteprovet som jag så flitigt pluggat till (förra veckan) kändes helt okej men det är not enough. Kemiprovet som vi gjorde för ett antal veckor sedan kändes faktiskt jättebra men det kan jag inte riktigt veta än för man vet ju aldrig hur många rätt man faktiskt hade.
  Inatt kommer det senaste avsnittet av Gossip Girl och jag kommer lätt kolla på det på väg till skolan imorgonbitti! Godnatt med er nu, XOXO Gossip Girl...




Hur är man när man är dum?

Det är en jobbig fråga för mig... Ibland känner jag mig riktigt smart men så inser man efter ett tag att man verkligen inte är det och that moment stör mig, jag blir på allvar jätteledsen! Läste igenom några gamla inlägg igår och insog att jag faktiskt älskar att blogg men framför allt att ha saker skrivet och inte bara flytande som äckliga små tankar som man inte riktigt kan dela med sig av annars. The point is att jag hittade ett inlägg som fick mig en aning mer motiverad på skolan. Inlägget handlade om att jag en gång för alla hade bestämt mig för att jag ska ta mig igenom gymnasiet vad som en krävs. Jag kämpade trots allt för att komma in på den underbara skola jag går i nu så varför skulle jag ge upp det? Det var inte som den dröm man föreställt sig men det är det ju aldrig... Om det är något jag aldrig lär mig är det att jag drömmer om allt möjligt men det är ju faktiskt bara drömmar.
  Nu till ett helt annat ämne. JAG ÅKER TILL TURKIET I SOMMAR ! Jag ska vara där den första månaden av sommarlovet och jag kan inte tänka på något annat!! Kan ni förstå att jag får spendera min tid på ett sådan vackert paradis?!


Onödigt?

Dagens ord! Här sitter jag och Skypar med onödiga människor, kollar på ett onödigt program, efter en onödig dag... Här kommer något som inte har med det här att göra:


Okej då!

Min kära kusin tyckte att jag skulle ta tag i bloggen och börja igen vilket kom som en liten överraskning eftersom jag gett upp. MEN jag lovar inget om att vara duktig på att uppdatera osv. Nu ska jag plugga och försöka få mina småttingar att göra det med mig...


RSS 2.0