Min ögonsten



hon stirrar mig rakt in i ögonen på ett sätt som ingen annan kan.

hon tog mitt hjärta med sig, ögonblicket hon försvann.

jag satt där med ansiktet i händerna medans tårarna bara rann.

att vänta såhär än idag

får mig att falla till marken jag är så svag.

men jag vet att hon finns kvar.

jag lovar, hon lämnar inte såren öppna där hon skar.

för den kärlek vi har,

den kärlek som en gång brann.

tro mig, den kommer föralltid att vara sann !


Chill out

Det blev inget inlägg på bussen, jag satt och sökte på olika "grejer" inom matten. När jag kom hem så satte jag mig direkt med matteboken och satt i sisådär tre timmar och lyckades inte ens att fullfölja en ända sida. Logiken i att vi ska börja mitt i boken har vi inte fått förklarat för oss riktigt men det känns vä sådär om jag får säga det själv. Jag har förstått lite mer men det är mycket kvar att lära. Jag och min härliga klasskamrat Malin labbade tillsammans och för en stund sen blev jag klar med min lilla del av rapporten. I och för sig så var det bara en skiss men det kändes ändå skönt. Emellan dom här superroliga aktiviteterna (*HOST*) så försökte jag slappna av lite och började leka med några bilder som jag och min lillasyster Linn tog när vi var uppe i Guttusjön (och hos mormor innan vi åkte):


mormor var så duktig som lyckades fota oss !

linn tog den här på mig när det spöregnade...

ni som gillar Harry Potter känner definitivt igen symbolen.

ännu ett foto i regnet, det underbara, rena regnet...

ett foto taget av mig under crousingen på väg hem.


Ologiskt

Igår blev det en aning tomt... På kvällen försökte jag plugga lite och höll på hela kvällen. Saken är den att jag varken hinner så långt som jag borde eller lär mig särskild mycket. Väldigt sent på kvällen var jag helt slut och frågade pappa om han kunde komma och kolla om han kunde hjälpa mig med något. Det slutade med att jag fick panik för att jag verkligen inte fattade någonting av matten, bröt ihop och grät floder. Nu sitter jag faktiskt vid en av skolans datorer och skriver. Vi har en lite längre rast just nu så jag hann skicka in ett litet inlägg. Men nu är det laboration om en stund. Hörs en sväng när jag sitter på bussen.


Vår busschaufför !

Perfekt morgon. Vaknad upp och hittade vad jag skulle ha på mig på en gång. Fixade håret till mitt underbara RixMorgonzoo. När jag kände mig klar så gick jag in till stora huset, tog mig någon skiva danskt bröd. Théet tog jag med mig i en liten termosliknande sak och gick till bussen. Jag är vanligtvis väldigt nöjd med busschaufförerna men idag var det en tjurig som kör väldigt guppigt men vad gör det. Shit jag måste ringa farmor nu, hon åker till farfar idag (till Turkiet). Dom kommer hem någongång i vinter men nu måste jag verkligen ringa!

Powerwalk

Det blev inget gym, pappa kände sig för trött. Men få skam den som ger sig. Jag ville ha träning och det fick jag. Linda skulle ut på sin kvälspromenad och pappa förslog att jag skulle följa med. Jag tog med mig mina stavar den här gången och det ger mycket mer än man tror. Det gick på ungefär trekvart i rask takt och det känns skönt att luften inte är så varm längre. Det är lite tabu att säga att man njuter av att sommeren håller på att ta slut. But I do! Jag älskar att kunna gå upp på morgonen medans det fortfarande är mörkt.



En bild tagen för snart ett år sedan.


All I ever wanted was you

Some pictures from IKEA!


As Karro says, "Off to the gym"

Det har varit en riktigt dålig dag om man ser på det stora hela. Jag har varit näst intill död vid några tillfällen och jag känner att jag inte riktigt hänger med. Men sen kom dagens räddning, idrottslektionen. Det var helgrymt och jag stormtrivdes med mig själv och klassen. När jag slutade slog jag en signal till pappa och frågade om han ville dra till gymmet och fick till svar att han gärna gjorde det. Så troligtvis så blir det en stund med avstressande träning. Har precis ätit lite middag och ska sätta mig in i lite skolarbete men först tänkte jag lägga ut några utlovade bilder. 


IKEA HYPE

Igår blev det mycket åkande fram och tillbaka. Det började med att jag skulle åka hem till pappa från mamma och efter det till Valeria. Sen började själva äventyret! Jag och Valle gick ut till tåget i sista sekund och hann perfekt till tåget, vi mötte upp Sayanish och Vlad. Valeria hade fått för sig att vi skulle till IKEA så det var bara att följa med strömmen (mot Barkaby). Väl där var det mysigt, det är så fint i alla små rum som dom inrätt. Det gick snabbt från mysigt till pinsamt och askul!! Det finns massor med bilder i min kamera som bara väntar men dom får vänta en stund till. Ni ska få se vad Sayana fick för sig att göra sen... Valeria skulle öppna en lucka över spisen som visade sig inte alls vara en lucka, lita på mig när jag säger att det skramlade. Hon gjorde en annan grej som också var sådär komisk som man kan se på AFV you know. Hon öppnade en laptopp som stod på ett skrivbord och själva skärmen bara föll bakåt! Ni anar inte!! Hon såg ut som att hon tappat något för en förmögenhet. Det var ingen riktig dator men hennes min var klockren. Efter IKEA drog vi mot city igen där vi träffade upp några till och gick på en söndagsprommis. Tåget hemåt gick 20:19 så jag var hemma runt halv tio och startade med läxorna. Där blev det här inlägget alldeles för boring!

Search and you'll find

En kväll brytande mot den alltför ensidiga vardag vi lever i. Att få vara med en person som betyder allt för dig samtidigt som du lär känna nya personer är underbart. Att några av dom inte häller pratar flytande på ditt eget språk gör det hela ännu mer öppet och personligt, du behöver använda annat språk än bara det muntliga. Stockholm på väg mot hösten med det glittrande vattnet och musiken som aldrig slutar höras vart man än går. Den strömmar ut ur öppna restauranger, bilar som svänger förbi och det fortfarande sjungande Kungsträdgården. För några få ögonblick lyckas man få en känsla av att vara någon annanstans, någonstans utomlands. Det var varmt och luften hade ännu inte börjat bli sval, sommarlyckan lyckades hänga sig kvar en lördagskväll till...

"Du är inte trasig"


Låst...

Det var jättemysigt igår. Vi gick till centrum och köpte lite onyttigheter till vårat fredagsmys och sen en sväng till parken. Försökte ta några fina bilder med mobilen men lyckades väl inte helt. Det var en bar film på tv som vi kollade på och sen så hade vi gemensam tandborstning i badrummet och gick och lade oss, otroligt nog. Jag hde jättecoola drömmar. Den sista handlade om att jag typ hade kommit med i Robinson fast det var på riktigt liksom, inga kameror och sånt. Det fanns djur och grejer som försökte äta upp oss flera gånger! När jag vaknade så fick jag och Linn lov att gå till centrum och köpa mjölk och lite annat så när vi kom hem var det frukost. Kattis kom och drack lite kaffe sen skulle damerna iväg så jag följde med men sen skildes vi åt. Mamma mot Liljeholmen mot jobbet, Kattis mot Nacka mot sin mamma och jag mot stan för att möta upp pappa, Vincent och Andreaz. Vi skulle förbi barkaby och kolla om pappa kunde hitta en ny väska till sina telefoner men allt slutade i att han blev sur på allt och vi åkte därifrån. Ska åka in till stan men Valeria som jag träffar alldeles för sällan.. Det kanske inte låter som det men det är alldeles för sällan! Jag glömde mina nycklar hos mamma så det ska inte vara nog med att jag är helt jävla låst i skallen utan jag ska låsa ut migsjälv på riktigt också!!


Livet svajar

Det känns så konstigt just nu faktisk. Ni vet när vuxna pratar om tonåringar och säger att vi har humörsvängar och på något sätt inte tar oss på allvar och säger att det är puberteten... Exakt så känner jag nu. Det kanske låter konstigt men ena sekunden sitter jag och tänker på hur bra jag har det och hur nöjd jag är, ett ögonblick senare kan jag få panik och ångest för att det känns som att jag inte kommer klara mig ur det här. Under det här inlägget hinner jag definitivt älska allt och vilja krypa in under jorden. Dagen har varit helt okej men jag har känt mig obekväm på något sätt. Det känns riktigt skönt att ha helgen tom (ganska) för jag är en tänkare. Jag kan avbryta mig själv i vilket tillfälle och bara fasta i tankar. På något sätt kommunicerar jag med min egen hjärna, det är så sjukt men ändå inte. Pappas helg egentligen men ikväll blir det barnpassning och fredagsmys hemma hos familjen Jönsson. Mamma och Peter fick lov att gå på tatueringsmässan eller vad det kan heta, mamma frågade om jag kunde passa dom så varför inte. Jag hade fått dåligt samvete om jag hade sagt nej, jag hade ändå inte tänkt att göra något speciellt. Undrar vad vi ska hitta på för roligt? Det händer alltid små djävulskap när man lämnar barnen utan föräldrar. MOHAHAHA!!

Musique

Dom senaste dagarna har jag både tagit det lugnt och stressat i vågor. Jag kanske ska börja där jag slutade... I måndags så drog jag ju till fritidsgården och som vanligt på måndagar så visar dom film, dem här gången härliga scream4. Efter det så hade vi en skrattstund precis som förr. Jag tycker att det är riktigt tråkigt att jag inte kommer hinna gå dit lika mycket som förut. I tisdags så skulle jag egentligen kommit dit men jag kom på att det var mammas sista lediga dag så jag kände att jag behövde åka dit och mysa lite. Igår då, hmm.. Igår så hade vi en hyfsat kort dag men på väg hem så somnade jag på bussen och hamnade i brandbergen så jag gick in på gården och det slutade med att jag stod i studion och skrålade några ord som skulle vara med i Yurki's låt. Dom har gjort låtar till snart alla fritidsledare, dom är så otroligt roliga men jag tror att Yurki's låt kommer att bli coolast! Varje morgon den här veckan har jag legat kvar för länge i sängen och sprungit till bussen och hunnit i sista sekunden. Men det finns någon charm i det också. Just nu sitter jag på bussen lite småhungrig trots ett äpple och tuggummi. Rix Morgonzoo har än en gång räddat min morgon även om jag måste svika dom ibland för att lyssna på ekot. Jajamen, det känns som att det inte finns så mycket mer att skriva men jag ska passa Limpan och Leo imorgon så det kommer garanterat att slinka in några bilder. Nu kan jag verkligen inte koncentrera mig längre, åker genom mitt vackra Stockholm. Chiaoo!

Dopplereffekten

Dagen var helt okej men väldigt hmm.....avlång på något sätt. Inte långtråkig eller så utan bara väldigt lång, det känns som att nu inte är samma dag som imorse. Vi hade en ganska intressant och härlig första kemilektion idag. Något som jag då snappade upp, fastän att det inte hade något med lekionen att göra, var dopplereffekten som fascinerar mig men som jag inte riktigt fattar helt och hållet. Nu bär det av en sväng mot min fristad även kallad brandbergsgården för att träffa Baby J och NaPalm. Jag har kommit in i värsta musikperioden så jag är helt i min egen värld när jag sitter med mina lurar och diggar till musiken (somvanligt skrev jag något helt osammanhängande med så kan det bli) Här kommer en bild tagen av min kära mamma på min kära syster:


Another beginning

Nu sitter jag här och väntar som så många gånger förr. Sitter denna gång på en träbänk innanför skolans evigt svängande portar. Det är en kvart kvar tills alla förstaårselever ska sitta inne i aulan och lyssna på vad rektorn har att säga innan allvaret börjar, den här gången på riktigt...

Makes my heart bleed


Kluring (lösning)

"Lösningen" på gårdagens kluring...

Den första kandidaten: Franklin D. Roosevelt
Den andra kandidaten: Winston Churchill
Den tredje kandidaten: Adolf Hitler

Och förresten, om aborten: Om svaret är "ja," du dödade precis Beethoven


Allvar

Insåg nyss att imorgon börjar skolan på riktigt med lektioner. Känns som att jag borde lägga mig i någorlunda tid ikväll så att jag inte sitter halvsovande på mina första lektioner, skulle ju inte direkt ge det bästa första intrycket. Det blev en lite konstig kväll igår. När vi kom till kungsan hade det inte börjat ännu så vi gick till stationen och mötte folk som okså skulle dit så vi missade dom första som sjöng. Väl där träffade vi ganska många som vi kände men jag och Valeria höll ihop hela kvällen och vi stod där och väntade på Eric Amarillo som vi ändå inte hann se innan vi gick... Men som vi dansade efter att det blivit lite mörkare, vi svettades som galningar. På väg hem kom vi fram till att jag skulle sova hos Valeria. Dana välkomnade oss när vi kom innanför dörren. Dana är snart tre och så sockersöt! Vi kollade på lite skoj på datorn och somnade. Idag har vi slappat som få och det finns väl inte så mycket att skriva om det utom att vi kollade på I walk to remember som var riktigt bra.

Я люблю тебя


Prinsessan och grodan

Kollar på silmfilm med Biche Roosh <3


The Voice ikväll

Ikväll blir det the voice med Valeria och kanske några andra, det kommer bli grymt. Ser fram emot Chris Medina !! Igårkväll var vi ju också på Ung08. Det började med att vi åkte till hötorget och fikade på Sayanas café. Sen skulle vi följa med en av Max (Sayana's boy) kompisar till t-banan och drog sen till kungsan. Det slutade med att jag, Valeria, Yulia och Ilya stod i regnet och diggade till musiken som strömmade ut ur högtalarna ut i Stockholm. Pappa som varit på grönan med resten av ledningen ringade när han var på väg därifrån och kollade om vi skulle ha skjuts hem. OM vi ville, det var jätteskönt att slippa sitta på tåg och buss i genomvåta kläder så vi åkte och lämnade Valeria och när jag kom hem var det dags för Pinocchio igen.


Kluring

Om du mötte en gravid kvinna som var 8
barn, tre av dem var döva, två blinda, ett utvecklingsstörda, och kvinnan hade syfilis - skulle du råda henne att göra abort?

Innan jag besvarar denna fråga, läs en annan ...

Du måste välja en ny världsledare, och din röst - avgörande. Här finns information om de tre kandidater:

kandidat1:
prata med oseriösa politiker och samråder med astrologer, och hans två fruar, rökare och dricker martiniglas 8-10 per dag

Kandidat 2
:
utvisats från kontoret två gånger, sover fram till lunch,
ägnat sig åt opium på college och dricker en liter whisky varje natt

Kandidat 3:
en militär utmärkelse, en vegetarian, röker inte, dricker öl ibland, och aldrig otrogen mot sin fru.

Vilket av de tre skulle du välja?



Svaret (lösningen) får ni reda på imorgon...


Love Out Of Lust

Rather die in your arms, than die lonesome
Rather die hard, than die hollow
The higher that I climb
The deeper I fall down
I'm running out of time
So let's dance while we're waiting

We will live longer than I will
We will be better than I was
We can cross rivers with our will
We can do better than I can
So dance while you can
Dance cause you must
Love out of lust
Dance while you can

Rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning
For life is like a flame
And the ashes for wasting
So honey don't be afraid
To dance while we're waiting

We will live longer than I will
We will be better than I was
We can cross rivers with our will
We can do better than I can
So dance while you can
Dance cause you must
Love out of lust
Dance while you can

So tired of waiting
Come baby
So tired of waiting
Come baby

We will live longer than I will
We will be better than I was
We can cross rivers with our will
We can do better than I can
We will live longer than I will
We can cross rivers with our will
We can do better than I can
So dance while you can
Dance cause you must
Love out of lust
So dance while you can

Love out of lust
Love out of lust
Love out of lust


Go little bad girl

Dagen har varit så AWSOME! Har haft skitkul idag speciellt senare under dagen när jag började komma in i klassen på riktigt. Idag har vi promenerat runt och haft olika aktiviteter på 5 olika stationer. Jag är så glad att det gick bättre idag. Men det har nog att göra med att jag verkligen ville lära känna folk idag och var så fram idag if you know what I meen? Så lyckan kommer egentligen inte från själva dagen utan situationen och att jag hade kul med dom andra. På måndag börjar allvaret dock. Det kommer bli tufft men jag kommer att göra allt jag kan. Det var därför ja valde en skola som denna, för att kunna ha studiero och prioritera plugget. Ikväll tänkte jag faktiskt pallra mig iväg till stan med Valeria. Vi kanske kollar läget på UNG08 eller något i den stilen. Oouh jag glömde... Igårkväll kollade jag på Pinocchio och somnade och sov jättegott! Att somna till film ska jag nog börja med för vad jag kommer ihåg så var det inga mardrömmar inatt. Månen är så vacker på kvällarna, den lyser in perfekt i ett av mina sex små fönster. Det kom lite från ingenstans men ville bara säga att månen är min nya kompis nu.


Det kommer alltid att finnas en morgondag

Som sagt i mitt stressinlägg så kanske det inte gick så bra idag. Idag var min första dag i gymnasiet och när jag kom in så möttes jag av blickar och fniss vilket är förståeligt när man sticker ut på det sätt som jag gör. Men jag var riktigt svag redan innan och om jag ska erkänna så fällde jag en tår bakom mina solglasögon innan jag klev in i den stora magnifika skolan. När jag "nästan" lyckats lugna ner mig så var jag på väg in i aulan. När jag kommer in så börjar dom som är på scen spela en låt som min moster brukar spela och jag sätter mig och försöker bara lugna ner mig. Sen hände det där med tjejerna som skrattade åt mig. Väl i klassrummet med min klass och mina mentorer kändes det bättre med hela dagen har varit en röra. Jag var alldeles för spänd och stressad för att kunna vara riktigt social mot dom andra men jag hoppas att jag kan leta mig in bland dom andra imorgon. En snabb uppdataring about yesterday... Det hann inte bli så mycket bus med Linn innan jag skulle iväg men vi hann baka lite i alla fall. Tandis var underbart och jag fick min NYA skena sen svängde jag och Valeria förbi "Äppelgården" och åt massor av äpplen. Johanna hade en mini kräftskiva med bara mig, Julia, sigsjälv och Sabine. Och jag måste erkänna att det var en bra avslut på lovet...

Kill ME!

Har min första rast i gymnasiet! Känns inte så bra faktisk. Känns inte alls bra om jag ska vara ärlig. Kommer att bryta ihop eller något snart. Det är helt galet. Jag kan inte bli mer ensam...

Krigszon

Ta aldrig småbarn för givet... Barn är det mest oförutsägbara personerna på vår planet. Barnen är det viktigaste  folket som finns och det inser jag mer och mer för varje tillfälle jag får äran att tillbringa tid med mina syskon. Jag passar dom alla mer än gärna och även fast man inte direkt kan passa Andreaz längre kan det vara kul att bar umgås med honom ibland. Nu sitter jag här i lugnet framför datorn och kan inte dra ögonen ifrån månen som ligger högt uppe på himmlen precis ovanför skärmen. Just nu är allt perfekt...



Imorgon blir det ännu mera bus...


Ola Badola

Ola Badola

Titta under kjola'

Vad fanns där

En naken millitär

med snopp och gevär


Ser fram emot!


Tandis

Igår hittade jag en tidning på bordet med massor av korsord så jag började klura lite där och struntade i att gå till affären. Senare på kvällen var det Real housewives of Beverly Hills The reunion. Det var faktiskt ganska känsloladdat så jag kollade på det i hela två timmar, annars brukar jag inte kolla på just det så ofta. Jag kom väl isäng runt halv ett efter världens längsta dusch. Imorse var det ord och inga visor. Jag gick upp prick klockan sex och fixade mig, morgonmös med min lillebror och drog iväg mot tandläkaren. Lilla Vincent ville inte till dagis idag, tror inte att han hade sovit tillräckligt inatt... Väl hos tandläkaren känner jag mig alltid lika välkommen. Folk tycker att det är jättekonstigt men jag trivs verkligen där. Imorgon blir det en till snabbvisit för att testa och hämta min nya bettskena. Tandläkaren jag går hos just nu är egentligen bettfysiolog och tar hand om käken och bettet i sig. Sen bar det av hem till min kära mamma där jag nästan genast somnade och vaknade ett par timmar senare. Ibland somnar jag bara till på dagarna precis som man brukade göra på dagis. Mamma började fixa sig inför jobbet och jag experimenterade lite med hennes hår. Det blev ganska lyckat. Sen var det Linn's tur att vara försökskannin. Faan nu blev det ett långt inlägg igen...


JACKASS!

Igår kollade vi på jackass men jag somnade typ på en gång och när jag vaknade så började vi kolla på jackass igen. Har suttit och kollat på alla möjliga klipp med dom hela dagen men nu kom alla andra hem. Dom är så ärligt roliga och kärleksfulla mot varandra vilket bara gör det ännu mer roligt, det blir rent glädje av det hela.




Är lite rastlös just nu så jag tror att jag tar en sväng till affären och köper mig en korsordtidning...


Godnatt för fan!

Här kommer några roliga bilder som jag skule lagt in för länge sen...




Godnatt! Imorgon kommer det lite fina bilder jag hittat, bl.a. tatueringar jag gillar...


Priest

Filmen var fantastisk men lite för kort för att vara min smak. Än en gång gör pappa det, gissar helt rätt när det gäller handlingen i filmen. Precis i lagom tid till att man själv börjar ana något så kastar han ur sig en helt korrekt gissning. Nu är jag inte riktigt på det bästa humöret. Min bror sitter brevid mig i andra soffan och gör inget annat än att störa mig, vilket dock inte är så ovanligt... Det blev ju inte bättre av det efter att pappa totalt dissat den bok som jag tycker är bäst i hela världen. Lovade Andreaz att han skulle få sova inne hos mig inatt så vi får se om det blir någon riktig sömn, han kommer förmodligen sitta och spela hela natten.



empty

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något. Känns lite tomt kanske. Har haft lite panik över att jag inte skrivit något. Jag har väl hittat på en del saker. Efter jag hade varit hos mamma så åkte jag in till stan för att träffa min nalle som kommit tillbaka  från Ryssland. Vi promenerade omkring i stan som vi brukar göra och hamnade till slut på kajkanten vid Slussen. Faan just nu ska jag kolla på film med mina män, skriver klart efteråt XOXO!!


Drömmer mig iväg till landskap i fjärran land




Ben deniz özledim
 Ben güneş özledim
 Ben yemek özledim
 Ben gece özledim
 Ben gün özledim
 Ama ben en çok özlüyorum biliyor musun ... SİZ dede


OOUH!

OOUH vad jag blev nöjd med mitt hår!



Det känns faktiskt som min stil...

Everybody want's to be a cat


Happy ramadan!

Det var jättekul att mata katterna idag, dom är riktigt snälla. Jag har tagit massor med kort som jag ska leka lite med nu. Tänkte sätta ihop några colage kanske. På bussen på väg hem från Jessica så klev det på en kvinna med sjal före mig och schauffören (eller hur det stavas!) sa "Happy ramadan". Jag blev alldeles varm innuti, jag hade aldrig förväntat mig det från en äldre svensk man faktiskt. Det känns så bra att Sverige faktiskt har en chans att bli ett mer öppet samhälle och jag önskar att det svenska folket inte dömer folk utan kunskap för det är det en av de mest inkompetenta saker man kan göra. Men inga sura miner nu för snart blir det lite fina bilder.


Singing in the rain!

Igår blev det inget kvällsinlägg... Men efter det senaste inlägget sprang vi till bussen och åkte hem till Kattis mamma. Vi drack lite te och hade det så mysigt. Mamma Ritva har ju opererat sig för åderbrock och hade massor med bandage och bindor runt benet. Kattis började ta bort allt och det såg ärligt talat hemskt ut men det ska se ut så dom närmaste veckorna så det såg bra ut med tanke på situationen. Efter det satte dom på lite kirurgtejp och sedan en såndär tight strumpa som jag inte kommer på vad den heter. Så var vi redo för en promenad till nyckelviken. Där var det jättevackert men det tog inte lång tid innan det började åska. Vi började pallra oss hemmåt och när det var en bit kvar så brakade det loss, det var verkligen som att ställa sig i duschen. Väl inne igen så var det bara att ta av oss kläderna och på med badrockarna. Vi åt en jättegod lasagne med kolsallad och lyssnade på regnet. Det började bli sent och vi skulle åka förbi Jessica och mata katterna också så det blev att vi fixade mitt hår (för andra gången) där så nu är jag en äkta blondie! Efter det gick det fort. Hon gick till centrum medans jag hämtade lite saker från mamma. Hos Kattis väntade en skön soffa några mackor och annat mys. Mellan pauserna på programmen bytte vi till TVn i hennes rum och borstade tänderna. Nu sitter jag faktiskt hemma hos mamma och skriver. Kattis och mami har druckit lite kaffe och är ute med min lilla Aron. Snart ska jag och Kattis tillbaka till Jessicas legenhet och mata katterna igen och då ska det bli catwalk på hög nivå.


See u soon!


Sommarlovsmorgon

Igår kan jag ju inte påstå att vi gjorde så mycket. Vi fick lite besök av mammas kompis som hon umgicks mycket med när jag var liten. Hon kom hit med sin son och han Leo hade spelade HP Lego på PS3. Mamma och Anna-Lena satt och pratade om massa gamla minnen och ibland gick jag in till ungarna så dom kunde prata ifred. Sen när Kattis kom hem från stan så följde jag och Linn med henne till Bandhagen och matade hennes vänninas katter. Imorse vaknade jag till den hysteriska melodin av sommarlovsmorgon vilket kunde ha gjort mig galen någon annan morgon men det kändes helt okej. Jag gick upp och satte mig i soffan och kollade tillsammans med mina småsyskon. Höll på att glömma!! Mitt hår är typ helt blondt/gult så Kattis ska rädda mig ikväll säger hon. Men nu ska vi åka till hennes mamma och sen in till stan. Jag bara måste lägga ut en bild på mitt hår sen. Okej dags att skynda... Måste dra!


Vi gillar olika (typer av kärlek)


Mother knows best

Mother knows best, älskar den låten by the way... Vi skulle ju ha färgat mitt hår igår men så blev det inte till mångas stora förhoppningar. Mamma tyckte att det skulle se bättre ut med lite fler slingor istället. Framförallt farmor blir nog glad när hon får veta. Men istället tänkte jag göra lite fler slingor. Tror att det skulle se fräshare ut. Nima sa till mig för några veckor sen att det såg coolt ut som det var nu (nyslingat) och att jag bara skulle se ut som något äckligt avskum om jag färgade det rött. Med andra ord så ville han inte att jag skulle ha rött hår och eftersom han är den lyckliga som jag lyckades hamna i samma skola som så får jag väl se till att inte sämma ut honom. Nä jag skojar bara, ingen sa säga hur du ska se ut eller inte. Dom kan tycka vad dom vill men dom får inte bestämma...


Do understand what I'm saying?


Walking on sunshine

Ska ut med farmor en sväng här ute i Björknäs och plocka lite bär. Kanske några saftiga äpplen också. Vem vet.


What to do whit my dreams when they'r not dreams anymore?

Gårdagens mördrömsläger:

Jag och massa främlingar var på väg ut i ingenstans, den här gågnen hade vi redan kommit en bit på vägen. När vi kliver ut i den mörka omgivningen så ser vi inget annat än tät barrskog och en lång barackliknande byggnad. Väl inomhus såg det ut lite som ett dagis fast den var uppdelad i rum för fyra istallet för leksalar. Jag misstänker såhär i efterhand att alla som var där var väldigt viktiga för dom skulle utföra något slags experiment med oss och var och en var speciell. När vi vid ett tillfälle under drömmen skulle åka någonstans och folk inte stod i den ordningen de skulle så blev mannen som hade ansvar för oss helt rasande på ett sätt som inte går i verkligheten. Man var så rädd för honom att räddslan räckte för att döda minst tio personer. Jag vet inte vad dom hade gjort med mig när vi kom tillbaka till själv "lägret" men jag var vimsig som att jag skulle vara hög fast jag hade inte gjort något speciellt. Då kom Sandra, Kelmend och Elin som var mina rumskompisar och försökt hjälpa mig men jag dog av vad dom än hade stoppat i mig och vaknade...

Nattens hemskheter är lite svårare att förklara men jag kan säga att dem handlade lite om Harry Potter, galna stylister och många andra märkliga galningar som försökte att göra mig vansinning i min alltför oroliga nattsömn.


Günaydin

Godermorgon gott folk!! Igår blev en riktig slappardag och jag hade nattlinne på mig hela dagen. På kvällen fick jag lite ångest för att vi inte hade varit ute något men det är inte så kul att bara kliva ut i regnet om jag får säga det själv. Jag älskar regn men då vill jag hälst springa omkring och bli så blöt som möjligt och jag tror inte att det hade varit någon bra idé med farmor direkt. på kvällen höll jag på med dom lättaste korsorden i morgontidningarna och jag höll på bli galen när jag inte klarade dom!! Vi kollade på så många intressanta program och filmer (delar av filmer) under dagen. Idag vaknade jag första gången någon gång kvart i fem, andra gången runt sex och sen vaknade jag klockan nio. Denna natt har även den bestått av en rad mäkliga händelser inne i mitt lilla huvud...


Svart eller vitt

Jag undrar varför jag drömmer alla dessa mardrömmar, vad det kan bero på. Jag ska skriva all about it senare så att ni får veta om nattens hemligheter. Inatt har jag nog bara vaknat en gång vilket är ett stort framsteg, däremot så vaknade jag två gånger på morgonen vilket i och för sig också kan räcknas... Det är så underbart att vara här hos farmor för vi pratar verkligen oavbrutet om viktiga och intressanta saker. Jag kan alltid fråga henne och alltid få ett svar. Hon kan ha åsikter och erfarenheter som går emot sättet jag tänker på det men jag vet att jag ska lyssna noga för hon har ALLTID och då menar jag verkligen ALLTID rätt när det gäller det som vi pratar om. När det gäller saker som rör till exempel internet, bygg och skolan idag så är det nog jag som får stå för svaren men annars är hon min visa dam. Hon är en av de viktigaste personerna för mig och jag kommer för alltid att vara rädd om henne. Peace out! Nu ska jag gå och sätta mig och mysa lite med henne medans vi lyssnar på hur regnet bara öser ner utanför vårat fönster...


God bless the dead


Is it so f**king hard?!

Känner mig smått irriterad av min blogg som ingen läser men som jag ändå tycker om att uppdatera och leka med. Problemet idag är att jag vill fixa det så kallade problemet med att några inlägg av någon anledning hamnat på höger sida i en smal liten spalt. Jag skrev något mail till blogg.se men jag har fortfarande inte fått något tillbaka så det känns lite surt att jag inte kan fixa det på egen hand faktiskt. Det var ganska awsome idag faktiskt. Paraden var grym precis som vanligt även om vi bara fick se några enstaka glimtar av alla som gick. Senare efter sjävla paraden så gick vi in på området, som vi inte kom in på igår. Men idag hade vi ju med oss Johannas mamma och hennes man så det var inga problem. Jag har också precis insett att min blogg aldrig kommer att bli läst av folk som läser "vanliga bloggar" för jag kriver så mycket mer än andra men det känns att det lite är därför jag skaffade bloggen. Just för att kunna sitta och skriva av mig och dela med mig av min vardag. Ja så är det bara. Just nu är jag faktiskt hos farmor min. Jag kände att jag behövde umgås lite med henne så jag ringde bara och kom över på direkten. Ikväll blir det till att kolla på Sagan om konungens återkomst. Hon sa att hon mer än gärna kollar på den med mig så det ska bli jättemysig! Ledsen att jag sumpade våra planer om att utföra vårat viktigaste uppdrag men det får vänta bara några dagar till, då kanske björnen hinner komma hem och vara me också. Innan jag slutar med att kasta ur mig allt så vill jag berätta att jag inte drömmer lika oroligt längre men att jag fortfarande sover dåligt. Jag förväntar mig inget annat än mer mardrömmar dock...


Sthlm

Natten till fredag så kunde jag inte somna så klockan hann bli morgon innan mina stackars ögon fick sig någon vila. Så igår blev det lite shopping med Linda och för att inte tala om frisören vi var hos. Tjejen som klippte mig var helt störd. Hon var irriterad, otrevlig, hårdhänt och som att det inte skulle räcka så sa hon att mitt hår va "dåligt". Så när vi gick från själva salongen så var jag blöt om axlarna hade inte riktig frisyr, hon hade stått och dragit mig i håret och fönat det men när vi satte oss i bilen såg man att det fortfarande var blött. Men life goes on, håret blev faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Senare på kvällen åkte jag in till kungsam med tjejerna och skulle gå in på pride. Vi lyckades (nästan!!) att komma in med några fakeföräldrar. Men sen tröttnade vi och promenerade mot slussen och gick förbi någon helt random snubbe som stog helt ensam med sin elgitarr. Sen svängde vi förbi pappa för han jobbade i närheten. Vi fick varsin jättefin drink men det roligade på hela kvällen va när vi var på väg därifrån... Jag ramlade mitt i gatan mellan två restauranger/pubbar och alla såg det så jag ville bara sjunka genom marken. Men som vi skrattade Julia kissade nästan på sig. Vi såg att jag hade skrapat upp knäet lite när vi kom till t-banestationen och jag snubblade nästan i trappan också. Sen när jag kom hem så kollade jag på massa roliga klipp på internet med min kära lillbror. Chattade lite med Hajen och gick och lade mig. Nu fick vi lite främmande från Småland så jag måste stänga av men det blir säckert ett jättinlägg ikväll för jag ska springa i Prideparaden med Johanna och Julia. Måste på toa nu!!


Next to you


Baby?! I'm home!

YES! I'm home. Det har varit en helt underbar resa som man aldrig ville vakna upp ur. Om jag kunde skulle jag leva dubbla liv. När man är där tänker man inte riktigt på att man någonsin varit någon annanstans. Man går omkring i sin egna lilla värld och livet är frid och fröjd. Man har ingen riktig toalett, ingen el och inget vatten så det blir nästan som att man får följa naturens lagar. Men när jag nu sitter här hemma framför datorn så känns det så annorlunda. Det är en väldigt konstig känsla måste jag medge för saken är den att jag skulle klara mig mer än bra där uppe. Jag skulle säkert trivas bättre än dom flesta som redan finns där. Det ända problemet är (ironiskt nog) myggorna, dom små jävlarna. Är riktigt slut av någon anledning så det får faktiskt räcka för idag.


Right here, right now!

...och gjorde oss sällskap på söndagskvällen. Hon tyckte att vi skulle komma över och spela lite med henne så efter någon timme så satt vi i deras hus och spelade Skip-Bo. Inga vann, Linn kom tvåa, mormor kom trea och jag kom inte helt oväntat sist. Så när vi väl var klara var vi helt slut och gick och lade oss. Jag somnade nog direkt men jag vet inte vad som är problemet för jag drömmer väldigt mycket och vaknar och drömmer en ny dröm. Det händer flera gånger per natt och drömmarna skrämmer mig faktiskt lite ibland. Så imorse vaknade jag inte alldeles för sent. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med mobilen. Vi var ute med Inga och Harrys hund Mira för en stund sen och när vi kom tillbaka kom åskan på besök igen och hon tog med sig sin vän spöregnet precis som igår men idag var dom ännu mer på hugget. Vi ska väl åka till Idre Bua snart och införskaffa lite mer nödvändigheter . Jag ska kolla om jag hittar någon tårta som jag kan köpa till våran kära mormor för imorgon fyller hon år!! Men nu känner jag att jag snart vill tillbaka faktiskt. Jag saknar så många människor! Jag blir nästan tårögd när jag tänker på min nallebjörn som inte kommer att vara hemma när jag kommer hem. Men jag ska se till att träffa så många som möjligt sen när jag kommer hem. En till sak som jag planerar att göra är att bara storma in hos någon frisör och be dom rädda mitt hår. Det ser hemskt ut just nu. Helt fel klippt och missfärgat från experiment som jag låtit mina vänner utföra i olika omgångar. Love life, peace out!

31/7

Ännu en morgon med frukost i solsken. Efter frukost var det dags för dagens aktiviteter. Nr 1 gå över strömmen och svalka sig lite. Det är verkligen riktigt kallt men jag är redan van så det är helt okej nu faktiskt. Linn och jag gick en bit mot strömmen så att vi kunde flyta tillbaka. Sen var det bara för oss att lägga oss i solen när det var så varmt och fint ute. Ett åskmoln kände att det var tvunget att komma förbi så regnet öste ner och åskan var så stark att marken skakade under oss. Men det hindrade inte mig och syrran från att springa omkring och spela fotboll i regnet. Vi kände oss lite busiga så när vi redan var genomblöta klädde vi av oss nakna och hoppade upp och ner i vattnet. Sen blev det såklart bra väder igen och våra planer om att grilla gick i uppfyllelse. Sen kom Inga förbi...(To be continued)

30/7

Aah, har precis lagt mig i sängen och satt på mig hörlurarna för att få höra lite musik! Igår kväll så satte vi oss runt det lilla bordet vi har här i stugan och spelade lite färgbingo (?), UNO och olika kortspel. Sen det sista vi skulle hitta på var ju att lära våran kära mormor att spela bubblan. Det gick ju sådär... Istället för att kolla på korten och skicka vidare så samlade hon på sig dom och när jag väl gjorde bubblan och hon gjorde efter så förlorade Linn. Sen skulle vi lägga ihop korten men så ser jag att mormor har massa kort på handen och säger "Men varför har du så många kort?" och Linn skrattar så att hon bokstavligen måste gå och kissa. Jag skrattar väl också men det blir ju hysteriskt roligt när man kollar på Linn samtidigt. Sen fixade vi oss för sängen och gick och lade oss.    Imorse vaknade jag av någon konstig dröm som är alldeles för jobbig och ledsam för att jag ska orka förklara. Jag vred på mig och satte mig upp i sängen. Linn som legat på luftmadrassen låg nästan på golvet så jag fixade med henne och somnade om igen. Sen vaknade jag när jag hörde att dom börjat röja ute på altan. Så Linn kom in för att väcka mig. Vi åt frukost i solsken. Det var underbart och går knappt att beskriva med ord. Jag fick lite flipp och rensade kameran lite sen har vi bara gjort massa småsaker idag. Småsaker som: •Kasta pil •Ligga i solen (på luftmadrassen) •Gå över strömmen •Bada nakna, inklusive tvätta oss •Plocka blommor till en liten bukett  •Lämna buketten till Elin (som fyller år idag 30:de) •Gräva mask •Fiska massa småfisk •Gå och visa Elin  •Sitta i solen med benen i vattnet på Elins brygga med Linn  •Fiska lite till    Ja det finns väl mer att skriva på den listan men nu har jag lite panik för att ungefär en minut sedan så trodde jag att en mygga satt på min arm så jag lös på den med min mobil och såg att det var en fet spindel som klättrade upp på taket. Det är klart som fan att jag skriker! Mormor fick hämta papper så att jag kunde mosa den. Nu är det en mygga här också... Det räcker inte med att hela kroppen är prickig av bett från mygg, knott, bronsar, blinkladdar och andra jävla kryp utifrån dom ska bita dig i öronen och tårna på nätterna också. Kvällen blev nästan perfekt. Efter sista fisken gick vi in. Limpan och mormor spelade lite kort medans jag kände mig lite smart med en korsordstidning och en penna. Lurarna har spelat allt från Tupac till Disney så nu känner jag mig riktigt nöjd (jag smällde myggan!!). God natt, sov så gott!
2011-08-01 @ 15:02:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0