Surprise

Snart så ska ni få en överraskning eftersom jag bloggar så dåligt nu för tiden... Hoppas ni kommer gilla den!!

FML

Så känner jag nu !!! Hur kan man bete sig som dumhuvuden i barns närvaro ? Jag har lärt mig att mina föräldrar tycker illa om varandra men just därför ska de väl klara av att göra det bättre nu med nya partners och barn. Meeeen nej, tydligen är det alldeles för svårt!


Twist and shout!

Sitter och sjunger på massa gamla låtar som ploppar upp i mitt huvud...


Ending with Baby J

Sammanfattar förra veckan med bilder. Nu är det måndag och sista dagen innan skolan början... Om ett tag hoppas jag att Johanna vaknar för hon skulle höra av sig när hon gjorde det. Vi skulle hitta på något idag och jag hoppas att hon inte har glömt mig för jag behöver en bra dag nu innan skolan börjar igen. Har typ inget att berätta så vi hörs väl senare antar jag.


Premiere semaine chez Eva et Semih, avec Selmutt et Denrutt! 2


Premiere semaine chez Eva et Semih, avec Selmutt et Denrutt! 1


Holiday on Peak Oil with Juno

Igår gick jag upp efter att ha lyssnat på min kära iPhones skrikiga alarm i 10 minuter. Klädde på mig, tog en macka och lite te och drog till mamma. Mamma mötte mig vid tunnelbanan i Hagis och hjälpte mig med några av mina astunga väskor. När vi kom hem målade jag naglarna och hoppade in i duschen. Mamma sprang upp och när till tvättstugan några gånger innan det var dags för oss att åka och lämna Andreaz och Linn hemma. Vi skildes åt i Slussen där hon bytte till en tunnelbana mot jobbet och jag satte mig på en buss mot Björknäs Centrum. Där kom farfar och hämtade mig.

Efter maten skulle dom åka till sjukhuset och hälsa på moster Ann-Marie och då tyckte dom att det passade bra för mig att göra min läxa så det började jag med. Min lilla uppsatts om Peak Oil hann jag göra klart innan alla bra filmer började och det var dags att sätta sig i soffan brevid farmor. På tv var det The Holiday och Juno som vi hela tiden sappade emellan. Båda filmerna är helt underbara och någon gång ska jag kolla på hela Juno för jag såg bara på den när det var reklam på den andra kanalen. Jag funderade på om jag skulle läsa lite också men så blev det inte. Tog mitt täcke och kudde och la mig brevid farmor. Min tanke var att det kanske skulle bli lättare att vakna tidigt om dom gjorde det men icke. Farmor och jag gick upp halv tolv vilket bara var en halvtimme efter farfar som gick upp elva. Nu på morgonen har jag tagit några bilder men jag har inte listat ut hur jag ska överföra dom till den här datorn så vi får se om det funkar senare idag. Puss på er så länge!


Jag har (inte)...

En stund efter lunchen så skulle vi skjutsa iväg gästerna till terminalen där de skulle ta sin buss hem mot Uppsala. Då passade jag själv på att åka hem, tog 818 och var framme efter bara en halvtimme. När jag kom hem var ju tanken att jag skulle börja på en uppsatts som ska vara klar tills nästa vecka men när jag började leta efter min papper som jag behöver till så sket det sig totalt. Som tur är ska en kompis från klassen skicka en kopia av papperet till mig imorgon så kan jag göra den då. I stället ställde jag mig och städade, verkligen städade. Jag har en hel papperskasse full med saker som ska kastas och en till med kläder som min syster ska få eller om vi skänker bort den i en sån där stor grön låda. Vi har en sån mitt i Hagsätra, en grön låda där men kan lägga i saker som dom sedan skickar till Afrika tror jag. Som vanligt när man städar hittar man ju saker som man hade glömt bort att man någonsin haft. Dessutom hittade jag mitt pass som jag undersökte lite närmare och upptäkte att det går ut den 16 juli i år så om jag ska till Turkiet så måste jag hem innan den 16:de. Nä nu ska jag se till att läsa något i alla fall så att jag kanske gör någon nytta.


Här spelas det så att det smäller

Hela förmiddagen satt gubbarna och spelade tavla eller backgammon så att det slog blixtar om dom. I flera dagar har Memeth vunnit över farfar men idag, medans jag satt och kollade på så vinner farfar överlägset! När dom var klara började vi laga mat och diska. Längre har vi inte kommit idag. Snart är det väl dags för lunch, men inte riktigt än.


One last decision

Hela tiden ska man börja med något nytt. Snart börjar det hit och snart börjar det dit. Det känns aldrig som att man avslutar något ordentligt för man börjar ändå med nytt hela tiden. Nu säger jag det som om det vore något negativt vilket det defenetivt inte behöver vara. Men så länge man går i skolan så avslutar man ett arbete, en kurs bara för att sedan börja på en ny. Samma sak med vardagliga jobb som många har. Många jobbar med samma saker varje vecka och går och gör exakt som de brukar dag efter dag. Är det så det ska vara? Det är inte riktigt så jag föreställer mig att mitt liv ska bli om ett antal år, men vem vet någonting helt säkert? Tills för bara några år sedan kändes det som att allt skulle gå så självklart och enkelt bara man fortsatta att göra det som förväntades av en. Det kan jag se nu, att det inte är så enkelt att följa den vägen som man aldrig trodde skulle förgrena sig. Jag vill fortfarande inte göra det jag börjat med men nu har jag bestämt mig för att avsluta det och det är precis vad jag ska göra.


God fortsättning!


RSS 2.0