Eclipse

Vaknade runt 8 imorse av att alla andra var uppe och hade sig. Jag låg kvar i soffan en stund men insåg att det skulle bli omöjligt att somna om så jag kollade på Eclipse och blev nyajär i twilight igen. Idag är jag ju barnvakt till Linn och Leo så jag tänkte ta med dom en sväng in till stan och lufta dom lite inför kvällen så att dom inte blir helt hyper.

Fredagen:


Dinner time

Jag blev ju insläppt till slut. Har precis varit till affären med Limpan och ska käka middag nu. Efter middan ska jag svänga mig in mot staden och umgås med dom som betyder mest. Mamma slutar runt tio så jag åker hem med henne och sen forsätter nog fredagsmyset i soffan skulle jag tro. Här kommer några bilder från min o så härliga dag!


Peacock

HA HA HA ! Skratta ni nu medans jag sitter här i trappuppgången och väntar på att någon i min familj med nycklar ska komma hem. När jag kom hem skulle jag ringa till min kära lillasyster och kolla var hon var någonstans men problemet nu är att hon har mobilen AVSTÄNGD. Dessutom är jag ganske hungrig efter den usla lunchen vi fick idag. Vill ni väta vad jag skriver med nu?! Min nya vita IPhone som jag fick när mamma kom hem från jobbet inatt ! Jag är så supernöjd med den att det är galet. Ni kanske undrar vad som hände med min andra IPhone och kortfattat så var jag tvungen att ge ifrån mig den när jag flyttade till min mor. Jaha men jag får väl sitta här och lyssna på musik och spela Wordfeud tills någon kommer hem. BTW, några av mina senast nedladdade låtar till min IPhone: Bullets, Rebecca och Fiona It's like that, Run DMC Peacock, Katy Perry Album från: Timbuktu, Lady Gaga, Nicki Minaj, Celine Dion, Elvis, 2Pac, Veronica Maggio och soundtracks från massor av filmer. Faaaaan va lycklig jag är över min nya IPhone!! Jag ska proppa den med hur mycket som hälst!

Hollister

Igår blev det en riktig slaskdag ute i hellasgården. Vi hade friluftsdag men det regnade konstant hela dagen och vid den sista stationen fick vi lov att åka hem. På väg hem, i bussen, så trängdes vi med några andra klasser och jag och Jasmin satt tillsammans på ett sånt där säte för en och retade killarna med halmstrån. Killarna gjorde payback när vi kom fram. På tunnelbanan var det bara jag och Hanna. Vi satte oss helt slut och ringde varsitt samtal och det var inte förens jag skulle kliva av som jag märkte att vi satt och trängdes med Sanna (den allmänt dryga tjejen) från Robinson, men olyckligtvis har hon redan åkt ut för länge sen.
  Jaha idag blev en lite blandad dag. Hyfsat kort och enkel men ändå så in i helvete seg! Historialektionen på morgonen kändes som år och inte nog med det så har vi både kemi och biologi efter lunchen. Våran lärare överaskade oss med en underbar oförbered diagnos som det antagligen gick sådär på (inte alltför dåligt). Några av mina härliga tjejor i klassen är besatta av Hollister och just idag öppnades en ny i Gallerian så jag drogs med strömmen och hamnade där. Jag kom inte helt oväntat därifrån med en liten snygg shoppingbag. I den lilla bagen så låg mina nya shorts/hipsters som jag redan har användt hela kvällen. Det här blev ett jäkligt långt inlägg så jag förväntar mig inte att folk ska läsa såhär långt ner men god natt på er!


Inriktningsdagar

Igår fanns det verkligen ingenting att skriva om så det var lika bra att skita it'. Idag däremot har vi haft inriktningsdag. Det började med en föroläsning på morgonen och efter det så bildade vi grupper och disskuterade olika ämnen som vi sedan redovisade. Kortfattat så snackade vi om saker som handlade om stress och hur man skulle undvika det men också massa annat som handlade om skolmiljö och relationerna mellan elever och lärare. Jag måste bara tillägga att jag tyckte att det var riktigt bra för oss att göra det även om det låter töntigt. Efter luchen så skulle vi till skansen och dokumentera vad ett djur gjorde, varje minut i 40 minuter. Jag och Hampe Dampe fick djuret Ren och det var askul. Först typ sov dom men sen så avknade dom, började äta, stångas, kissa osv.

Här kommer några bilder på renarna från Guttusjön i somras:


Bearhug


Cirkus

Cirkus med Linn och mormor:


Private party!

Fredag:



Ett gott slut på en dålig historia...


Du förtjäner ingenting !





FUCK YOU !

Du svek mig, du förtjänar inte ens min en sekund av min tid. Ett ynka ögonkast åt ditt håll skulle bara få mig att hata dig mer. Våga inte säga ett ord i till någon om mig och vad hur du förstört för mitt liv. Det ända som kommer komma ut ur din falska käft är hur bra du är och hur mycket du har gjort för mig.


One day here and the next day gone

Life's like a road that you travel on
When there's one day here and the next day gone
Sometimes you bend, sometimes you stand
Sometimes you turn your back to the wind
There's a world outside ev'ry darkened door
Where blues won't haunt you anymore
Where brave are free and lovers soar
Come ride with me to the distant shore
We won't hesitate
To break down the garden gate
There's not much time left today

Life is a highway
I wanna ride it all night long
If you're going my way
I wanna drive it all night long

Through all these cities and all these towns
It's in my blood and it's all around
I love you now like I loved you then
This is the road and these are the hands
From Mozambique to those Memphis nights
The Khyber Pass to Vancouver's lights

Knock me down get back up again
You're in my blood
I'm not a lonely man
There's no load I can't hold
Road so rough this I know
I'll be there when the light comes in
Just tell 'em we're survivors

There was a distance between you and I (between you and I)
A misunderstanding once
But now we look it in the eye


Längtar...

...efter någon att kunna hålla i handen och pussa på ibland när man har lust.


Skolfoto idag !

Sitter och diggar till electropop såhär på morgonen. Fan springer omkring som en galning och äter frukost, kollar på thevoice, försöker lista ut vad jag ska ha på mig nu till skolfotot fast jag typ inte har något och snart måste jag börja göra mig i ordning. Sov hos Kattis inatt föresten och här kommer en jättegullig bild som jag hittade på VK igår.


Life is a highway

Jag gick till skolsyster och fick två fina tabletter som nu tyvär håller på att sluta verka... Känner verkligen för att dansa och festa men jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kanske hinner äta något innan vi ska åka iväg mot skolan igen för att var med på föräldra möte. Efter skolan åkte jag förbi centralen och hann knappt hälsa på min solstråle men hon hann ge mig en present. Jag fick det bästa man kunde önska sig av henne, jag fick minnen. Gud nu känner jag att jag bara gnäller hela tiden och jag har precis fått höra att folk tycker att jag är "emo" så för er ska jag berätta något roligt! Jag är superglad att jag har lyckats omge mig med så fina klasskamrater, dom är helt galna, superintelligenta, snygga, roliga och vi kommer att bli den gladaste klassen i stan. Jag känner på mig att det inte kommer att bli massa skit och bråk som man alltid fick höra om i högstadiet. Jag älskar min gamla klass men det är så var det det där med alla rykten, grupperingar och tjafs som aldrig tog slut och saknar man kanske inte alls lika mycket. Peace! Nu ska jag laga mat och äta med min knasiga familj.



Supersexiga mamma på midsommar


Strålande . . .

OOH så härligt att må dåligt på alla sätt och vis när man ska gå i skolan på sin födelsedag. Allt bara satt som en smäck. Jag är så slut i hela mig, ända in i själen! Efter skolan hoppas jag på att få en något lugnare eftermiddag än vanligt men man ska ju inte hoppas på för mycket. Hittills så måste det här vara den absoulut sämsta födelsedagen i min lilla historia. Jag behöver gå till skolsyrran så det är väl lika bra att göra det nu innan jag faller isär. Jag lovar och svär att uppdatera er om min mardrömsfördelsedag senare på dagen. Den blir mycket troligt inställd och framskjuten i några dagar.


Imorgon är det min da' o det ska va' bara du o ja'


Homework to do

Nu har jag kollat upp vilka ämnen vi har läxor i och insett att det är precis alla... Bara att sätta igång med plugg, plugg och mer plugg, SUPERKUL !



God I miss the long days of sun


En vecka från helvetet

Förra veckan satte jag migsjälv i en rad knepiga situationer. Jag fick för mig att jag ville byta linje, tjafsade med pappa och blev övertalad av otaliga personer att gå kvar i min nuvarande klass vilket just nu känns som en ganska bra idé. Jag har haft ont i magen på ett riktigt obehagligt sätt. Det gör liksom ont från framsidan ända bak i ryggen ganska långt ner på högra sidan men jag ska avvakta och kolla om det försvinner annars får jag nog ta och kolla upp det. Och igår gjorde jag en väldigt dum sak... Jag började bråka med Linda och hon blev så sur att hon kastade ut mig så nu tänkte jag stanna hos mamma ett tag för att både hon och jag ska kunna lugna ner oss lite. Hoppas på en bättre vecka från och med idag.

Feelin' better


Efter det förra inlägget så fikade jag med min kära moster och min kusin Hanna Kindlund. Vi satt på ett fik på Vasagatan och sen skildes vi åt. Vi pratade för det mesta om gymnasiet eftersom Hanna bara är några veckor äldre än mig så började hon också nu. När jag kom hem var jag dödstrött och lade mig och läste i min svenskbok. När pappa sen kom hem så pratade jag med honom fast än jag var så nervös. han talade om för mig att han alltid komer att stå bakom mig vad jag än bestämmer mig för men han sa också att han inte är säker på att det är det bästa valet. Men det kan jag inte ens svara på själv för den delen. Just nu har jag olidligt ont i nacke och huvud och känner mig näst intill yr. Om en stund är det ändå dags för att plugg lite ändå.


Not so sure

Jag känner mig otroligt osäker när det gäller mitt val av linje. När jag säger linje menar jag nu i gymnasieskolan. Ända sen jag började har jag känt att den här linjen inte är för mig. Jag känner mig inte alls så nyfiken och engagerad som jag trodde att jag skulle bli. Att inse att jag nu i tre år ska plugga dom ämnena som jag egentligen inte vill får mig att må riktigt dåligt. Läsa, skriva, rita och bara vara kreativ är det jag är bra på, varför valde jag inte en estet eller media linje? Hur kunde jag på allvar tro att det skulle gå "bra" för mig med dessa ämnen? Det finns många frågor som jag börjat ställa mig själv nu såhär i efterhand. Jag gillar biologi men våra andra "viktiga ämnen" är jag väldigt osäker på. Dessutom tror jag att om man inte tycker att ett ämne är intressant eller spännande så är det väldigt svårt att göra bra ifrån sig, när man inte riktigt har viljan... Men jag vet inte vad jag ska göra, jag funderar bara på om jag har gjort ett väldigt stort misstag.

Irritation

Jag märker att ju mer jag kommer in i den vardagliga stressen desto mer kommer min lättretade sida fram. Jag är jättelätt att göra irriterad. Jag hatar när folk smackar eller äter ljudligt (vilket VÄLDIGT många i min närhet gör), säger så jävla dumma saker utan att tänka sig för, EGOISTER, 1/5 av mitt hushåll när denne gör saker som är väldigt påfrestande för mitt humör... Det finns en miljon fler moment som kan göra mig väldigt irriterad och stressad för den delen och det kanske inte märks utot men tro mig, en vacker dag när du tror att allt är frid och fröjd så släpper jag ut all den ilska du skapat innom mig. Hittills har det bara hänt ett fåtal gånger men då jävlar låter jag inget vara kvar du kommer att må så dåligt efter att jag skrikit som ett dumhuvud på dig! Det kanske inte märks att jag är förbannad... Jag ska alldeles strax dra härifrån mot fritidsgården där jag tänkte plugga lite i lugn och rå och kanske få se en måndagsfilm. Älskar er (alla utom dig som vet att du är en irriterande jävla åsna!) !


Igår efter att jag fönat håret, innan jag plattat det...


Ooh contry road!


Rester efter mystiskt uppbrunnet grannhus...

Mor och dotter

Superbusiga myrungar!

Hjältesyster gör éntre

Rallybrudarna lyckas nästan slå syrrans rekord

Ännu ett mystiskt bevis på det uppbrunna grannhuset...

Under bar himmel

Gårdagskvällen var rolig för de vuxna och de mindre barnen men för mig som är den enda som är mitt emellan så var det inte något speciellt. Efter maten och när några av de vuxna började bli lite "roliga" så drog jag ut en av våra stora solstolar på gräsmattan och la mig i den. Det var mörkt och stjärnklart till en början. Och där log jag precis brevid brasan och under ett täcke som jag släpat ut. Jag satte på mig lurarna och började lyssna på några ljuva toner om och om igen. Till slut somnade jag där under bar himmel men efter ett tag så väckte mamma mig. Jag gick in, borstade tändrna och satte på mig skenan. Idag har vi promenerat lite med hundarna, plockat lite äpplen och andra grejer man kan hitta på på landet. Vi åkte hem vid fem och var framme hos pappa runt sex. Det var bara att hoppa in i duschen. Kollade på första avsnittet av Idol för en stund sen och jag hittar inte ord för vilka talanger som finns. För er som inte sett det kolla in på tv4.se!


Tell it to my heart


"Varsågod! Varsågod!"

Hemmodlade tomater

Sockersöta Freja

Dog lovin'

Dog... love?

Nu har alla kommit och det är snart dags att börja med själva middagen. Jag har haft migrän idag men nu börjar det släppa efter en tupplur,alvedon och en ipren. När Peter's (mammas kille's) kompis och hans familj kom fick Aron att göra må ni tro! Dom har också en ganska stor hund och dom har lekt/bråkat/parat sig med varandra sen dom kom. Den andra hunden är i och för sig en kastrerad hane och Aron har fått behålla sina kulor. Det är fortfarande ganska varm i luften men om någon timme så ärdet nog dags för tjocka tröjor och strumpor. Ha en underbar kväll, det ska jag ha!


Vila i frid

Morgonen har varit underbar men plötsligt ringer Valeria och berättar att hennes pappa fått otrevliga nyhter igårkväll. En av hans kompisar hade gått bort. Nu hoppas vi på att semester till Grekland som dom ska åka på nu i en vecka inte blir alltför jobbig för dom. Min cykeltur var hyfsat jobbig men jag höll tempot och klarade alla backarna på 25 min. Vet inte riktigt hur långt det är så dom minutrarna betyder kanske inte så mycket för er. Nu är det dags att sätta på sig klänningen och fixa håret för snart kommer tjock släkten på kräftskiva!


Out to the country side

Igår blev jag räddad av min mentor. Innan förstod jag ju knappt ingenting av matten men nu har jag ändå fått ett grepp om det. Jag skulle ha stannat efter skolan i runt en halvtimme men det drog ut på tiden och hon satt där med mig i nästan 50 minuter. Jag är jätteglad att ha fått henne som lärare, hon tog tag i mitt problem redan samma dag. Efter det var det bara att skynda sig iväg till älvsjö och bli upplockad av mother & co. Vi drog iväg mot landet och skylle ta en annan väg än den vanliga på grund av köer men vi misslyckades totalt. Den smala vägen var fyll med bilar och vid några tillfällen så stod vi helt stilla. När det släppte svängde vi in på maxi och storhandlade. Kvällen bestod av mys, mys och mera mys! Vi satt runt bordet och snackade medans vi åt den ökända råbiffsmackan. Det var ju EM-kval i fotboll som ni kanske vet så vi kollade på det men hux flux så somnade jag någon gång efter andra halvlek. Vaknade för ungefär en halvtimme sen för att min bebis stod och pep brevid soffan. Jag släppte upp honom och så gav han mig en trött blick och en tung suck vilken på hans språk betyder "tack, klappa mig nu". Nu är det sol och jag känner för att ta en cykelrunda innan frukost. Det är så skönt att komma ut i skogen.


Robinson

Sitter på bussen, jag har precis druckit upp havredrycken som för idag fick lov att ersätta mitt thé. Jag har en jättetjock bok i mitt knä som bara väntar på att bli läst. Men först mäste jag uttala mig lite om den nya Robinson säsongen som precis börjat. I gårdagens avsnitt så var det väldigt rått men ändå mycket underhållande. Jag vill självklart påpeka att de inte använder sensurer vilket enligt mig gör det hela till ett mycket mer just rått och hmm jag hittar inte riktigt något bra ord... I alla fall så har dom lyckats blanda personligherna precis så att de skapar spänning och irritation blandat med massor av skämtsamhet och tillhörighet. Det är helt klart mitt favoritprogram (på svenska). Nu ska jag sätta igång med att börjat läsa lite i min bok, Jonathan Strange & Mr Norrell av Susanna Clark.

RSS 2.0